sâmbătă, 11 august 2018

Vorbe intelepte

Vorbele intelepte ale romanilorAcum dupa conferinta mai marilor jandarmeriei este potrivita zicala " lauda-te gura ca de aia iti dau friptura" sau "Lauda de sine nu miroase a bine " Aceasta din urma, poate se refera la ce va urma in aceasta seara.Venirea in dispozitiv compact la ora 15 pe data de 10, cu formatia gata de lupta cu martienii, m-a indignat, m-a infuriat incat, aceasta atitudine instiga la violenta. Chiar de acasa voiam sa fiu acolo, sa le dau cel putin un pumn in nas asaziselor "testoase":))). Cred ca acest joc murdar facut de  mafiotii care ne conduc, au dovedit puterilor straine, regia slaba pusa in scena contra neamului nostru.Poate vazandu-i asa prosti, vor da curaj manifestantilor sa-i dea de-a berbeleacul peste cap, pe acesti fricosi care, erau pititi sub masa  si calzi la cur, de frica manifestantilor.
Dovada este mesajul trimis de americani, un  fel de bravo baieti (voalat) si  o ciupitura de perciuni la adresa  prostilor inganfati : Prostul daca nu-i fudul, parca nu este prost destul.
Diasporenii nu au de ce sa plece, pana ce nu au terminat treaba pentru care au venit. Daca voiau sa organizeze un demers pasnic (in cazul ca nu demisioneaza  puterea in toatalitatea ei de buna voie), puteau sa ramana pe loc acolo unde erau, in Europa sau peste ocean si sa stea la un piknik cu merdenele si suc, bere, dar imbracati cu un tricou  cu mesajul " protestez " scris. Si asa daca intreba cineva in trece contra cui protesteaza , ei sa spuna :"CONTRA REGIMULUI MAFIOT DIN ROMANIA " SI SA MAI MANANCE O MERDENEA, SA MAI DEA UN GAT DE BERE, ASA SE CONSIDERA CA SUNT PASNICI SI  PROTESTUL ESTE DE FORMA, sa se vada ca sunt la iarba verde.
V-am scris de nenumarate ori despre revolutia neterminata din Mexic, condusa de cei mai duri criminali din Mexic de la aceea vreme (1910-1920), armatele revolutionarilor erau compuse din minimum 100.000 de luptatori si la revolutie a participat toata tara.
Dar liderii au fost vanati si omorati pe rand  pentru a ramane revolutia fara conducator. Tot asa s-a petrecut si acum de curand in Ukraina unde la "Maidan " au fost adunati si bine paziti liderii revoltei, tot asa au disparut pe rand, pana s-a  destramat conducerea. Va aduceti aminte de Iasina, care ne transmitea de acolo. Cred ca de aceea liderii manifestantilor de acum, nu si-au dezvaluit identitatea tocmai pentru a nu fi vanati. Mai sigur este sa para totul dezorganizat, tocmai pentru a ridiculiza si mai mult actiunile glumete ale  Jandarmeriei, pe banii nostrii.
Sa vedem ce va urma dar, se presupune ca  "alesii a 17% din alegatori", nu vor ceda puterea in pasi de dans. Vedeti in Syria  in ce situatie s-a ajuns tot pentru ca, presedintele tarii nu a cedat puterea. Asistam cu totii la dezastrul tarii, la imigrari a unei populatii ca a noastra si  nu invatam nimic. Adica, clar ca Baba Chioara, acesti nemernici nu pleaca decat luati de la spate cu toroipanul, dupa ce inapoiaza Romaniei tot ce au furat.
Sa fim vigilenti si atenti  la actiunile umilitoare, la care vor fi supusi romanii loco si diasporeni si la ridicolele institutii de forta ale statului nostru mafiot.

Niciun comentariu: