sâmbătă, 11 august 2018

Nu sunt mafioti de top

Infractorii romanii care sunt alesi, comparati in mod nejustificat cu Mafia Americana


Foto: manifestatia din 10 aug.2018, NINJA contra  "carucior cu rotile". (Ninja platiti de noi toti, trai Niniaca pe banii Babachii)".

In amintire ne va ramane felul cum s-au prezentat tinerii jandarmi, in costume Ninja gata de lupta cu martienii, dar uitandu-si neuronii in izmene.
Cine erau combatantii (dusmanii) ? Niste diasporeni, romani care nu si-au uitat tara, veniti de la mii de km(pe cheltuiala lor), sa dea o mana de ajutor, la alungarea catorva nemernici, care au pus mana pe tara. Ninjistii erau pregatiti cu tunuri cu apa, cu gaze lacrimogene, gata de a le arunca asupra oamenilor obositi, victime ale supraefortului facut. Asta arata  manipularea, spalarea pe creier, care fara imaginatie, vedem cum a cuprins intreaga tara. Aici primitivismul isi face de cap, este ca pestele in helesteu. Nimeni nu mai gandeste corect,  incepand de la capii institutiilor formate si nici ministreasa nu  gandeste mai mult. Dar vinovati sunt cei care i-au luat ei mopul din  mana si au pus-o ministreasa. Ca sa distruga totul  si fizic si mental in o institutie infiintata de A.I.Cuza.
Pana nu ne compromite de tot, pe plan international (daca se mai poate ),sa ii punem la loc coada mopului in mana, sa se tina bine de el sa nu-l piarda, caci acolo ii este locul.
Pentru aceste ministrese gospodine, dezastrul este Mustata rara care, vrea sa conduca  numai el, prin gandirea lui futurista, fara opozanti si si-a adus de la bucatarie, gospodine pentru a ne reprezenta  cu "cinste".
Ma simt vinovata ca mint, cand scriu ca  cei cativa nemernici, sunt mafioti.
Mafiotii sunt destepti, nu prosti ca ai nostrii. Mafia nu inseamna numai droguri, prostitutie si alcool (in perioada prohibitiei). Mafia este  cu ghearele in  industria de armament din SUA, in constructii.
Stiti ca Mafia a cerut lui  Kenedy sustinerea la alegeri, cu conditia sa atace Cuba, tocmai pentru ca industria de armament stagna dupa razboi. Si nu s-a tinut de cuvant, platind cu viata.
Mafia a construit si construieste, vedeti ca a construit si LAS VEGASUL IN DESERT. Special l-au construit in desert pentru distractii (jocuri de noroc, angajand interpreti colaboratori sau membrii ai lor, precum Louis Armstrong, Frank Sinatra, Dean Martin, neavand concurenti in vecinatate). Ai nostrii (mafioti, sac! ) incapabili, capabili doar de a fura si noi toti care ne uitram ca oile la ei, cum ne mai dau cate un oscior si acela imprumutat, pe care il vor plati urmasii nostrii, un secol de acum inainte. Daca ii lasam sa faca ce vor cu noi, vom fi blestemati si  dupa moarte. Si sa nu mai ii comparam cu mafiotii americani(care  au contribuit ACTIV la debarcarea Armatei Americane in Sicilia (sef atunci Lucky Luciano),in timpul razboiului caci, ne vor da in judecata ca ii subclasam, sub  nivelul unor infractori marunti, dintr-o tara  exotica careia ii place sado-masochismul, precum Romania. 

Niciun comentariu: