luni, 23 iulie 2018

Ratatii care ne fura vietile...
FOTO: PRINTI INVENTATI DE ILIESCU. APROPO, UNDE MAI SUNT ACUM ? LA MATURA ? CAND NE VOR DA BANII FURATI INAPOI ?
Dar ce pretentii sa avem noi la cei de un sange cu noi care ne-au furat, cand Germania ne trateaza cu flit daca incercam (am incercat?) sa cerem banii imprumutati de Romania la valoarea actuala de 19 miliarde de euro, din 1938 ?
În numărul 113, din Telegraful Roman, apărut la Sibiu, Joi 25 Octombrie (7 Noemvrie) 1918, sub titlul Sfatul Național Român, este publicat un manifest „anti-minciună” care avea să prevestească momentul cheie al anului – Unirea. „Sfatul acesta reprezintă atât în afară, cât și înăuntru, toate interesele noastre cu demnitate și chibzuială”, se arată în manifest. 

Un vechi proverb romanescu spune ca :"oaia cufurita umbla cu coada pe sus".
Dar ce este mai cufurit decat a pierde razboiul, razboi nedrept impotriva popoarelor nevinovate care, au dat jerfe de sange pentru a se apara. Nu mai spun  de genociduri valabile si acum, pentru ca bunastarea Germaniei, este cladita pe suferintele altora prelungite pana in zilele noastre. Au beneficiat nedrept dupa razboi si de planul Marshall.
Ce cutremur politic ? Vad ca fiecare isi vede de interesul lui in Romania si noi ne uitam ca vitelul la poarta noua caci, nu  se refera si la noi. Noi fiind exclusi din start! :(
"Calitatea vietii depinde de calitatea gandurilor tale".
DAR GANDURILE NOASTRE, SUNT POPULATE DE  TICALOSI CARE, NE  SPOLIAZA VIETILE DE TOATE DREPTURILE, NE INFLUENTEAZA IN ATITUDINEA DE GHIOCEL CA FIIND NORMALA.
Suntem socotiti balastru, buni de prosti, numai LA 4 ANI ODATA.
Ce putem face sa schimbam aceasta situatie ?
Numai in jurul NATIONALISMULUI, putem renaste ca pasarea phoenix din propria noastra cenusa !!!
De-a lungul veacurilor s-a dovedit ca nationalismul a tinut treaz simtul proprietatii, devotamentul pana la  daruirea vietii, pentru a pastra pentru posteritate, propriile mosteniri de la stramosi si au  sapat in  marmura sufletului, propriul EGO.
Ce zicea Ioana d'Arc ? Daca nu acum, atunci cand ? Daca nu noi, atunci cine ? Cum se poate ca o fata de 17 ani sa ne dea indemnuri la lupta si acum la peste 600 de ani de la rostirea acestor cuvinte de imbarbatare, pentru armata ei ?

Niciun comentariu: