vineri, 1 iunie 2018

Mesaj privat Mi s-a intarit EGO-ul ! :))

 Nu este pamflet, este adevarat!La sedinta asa-zisa a As.de locatari bl.13,Bar.Buc.din 30 mai.a.c. de la ora 18,30,  s-a discutat aprins despre pedofilia lui Ispas Vasile gen.in rezerva, fost com.UM ...., rusinea Armatei Romane, platit regeste de noi toti. Isteric i s-a luat apararea ca aud copii, de parca nu ar trebui sa stie si ei de cine sa se fereasca. Alt fost coleg al lui din armata, patron la atel.de rep din spatele fostului restaurant Bucuresti, a spus ca, actualmente este impotent. Dar pana una alta de 10 ani Militia Ploiesti nu vrea sa clarifice acest aspect, care da deviatii intelectuale :))). Poate acesta este motivul ca este psihopat si dezaxat sexual ( este obsedat de sex o.indemnandu-i pe toti...ascultatorii la palavrele lui mincinoase). Imi este frica pentru ca, eu sunt inca frageda si mai vreau sa copilaresc. :)))
Caut numele celei care stie mai multe, despre pedofilia acestui individ, dar tine secret deocamdata. Si dvs. sa nu spuneti la nimeni cand veti afla :)
 Astept urgent reactia Militiei Ploiesti in legatura cu acest deviat, Ispas Vasile bl.13,  gen.in rez.care a impus  embargo baietilor mei scormonind in trecutul familiei pana la anul 1903 scotand  si punand in fata lor, un eveniment nefericit de care nu am stiut nici eu si cand am vrut sa-mi scriu memoriile in 2007 am fost refuzata ca ar fi secret militar de stat :))si sunt in mare nevoie de sprijinul lor.
Imperios necesar este de a scoate din societatea noastra fostii si actualii securisti, intretinand o crescatorie de naparci. Ei au o capacitate de manipulare a oamenilor incredibila. Exemplul meu este cel mai elocvent, acest imbecil cu mutra de idiot, aduna  instantaneu cate 20 (minim) de persoane pentru a striga furios, a ma blama, a racni cu maximum de ura, de parca le-am luat partenerii de viata. Daca mi-ati povesti dvs. nu v-as crede. Aceste canalii securisto-comuniste nu trebuiesc lasati nici macar ca administratori de bloc(cazul de fata), ca acestia se comporta de parca ar fi stapanii unui intreg continent. Si ce este mai grav nu v-am spus inca, in afara de discreditari in interiorul familiei cu concursul "organelor", lovituri financiare devastatoare, dar nu spun mai mult, pentru a nu face pe altii a intra in panica. Nu au de ce, eu  sunt stapana pe mine, am o educatie germana (altii in locul meu mureau de inima rea) cum v-am spus acum multi ani si chiar daca as vrea, nu as avea o atitudine combativa fata de nimeni pentru ca nu ma ajuta sanatatea si educatia. In fata mea a vedea multimi scoase din tatani de acest imbecil cu mutra de idiot Ispas Vasile, gen.in rez., ma fascineaza. Las totul, ma scol chiar din pat cand aud ca, vine vijelia circul fara bani.Nu v-am spus ca sunt amenintata si cu puscaria ? Vedeti ca se poate a lupta si singur daca ai vointa si acel ceva imbatabil pentru altii acel "chichirez".
V-am mai scris dar, daca nu era ceva demn de a atrage atentia nu va deranjam. Vor trece generatii pana vom scapa de aceste  canalii si sechelele lor, mai periculosi decat bombele nucleare.
Eu port in suflet pentru totdeauna pe prietenii, de pe toate meridianele lumii. Si-au luat masuri de siguranta si au dovedit ca sunt barbati adevarati nu numai in lupta.
Mai lasi ca romanii (barbati si femei deopotriva)nu exista altii (dar nu toti, numai o parte).
 :) la infinit.
PS Nu imi este rusine de nimic, am cautat mereu sa nu fac orasul Ploiesti de ras, ba dincontra sa dovedesc ca acest oras a fost si este inca, un oras cosmopolit cu oameni cinstiti, importanti pentru Romania.
Idiotul acesta Ispas Vasile, prin mine vrea sa blameze NATIONALISMUL (sa-l ridiculizeze). Cand va dispare NATIONALISMUL va disparea si ROMANIA!
Risipirea acestei mari energii pe parcursul a 16 ani, dovedeste ca sunt o forta si asta imi intareste EGO-ul.

Niciun comentariu: