joi, 12 aprilie 2018

Nationalismul

NATIONALISMUL sa nu devina paiul de care sa ne agatamAm vazut ca in mod timid intr-o discutie la tv si-a itit capul ideea ca ar cam trtebui sa se dea drumul la NATIONALISM in Romania. Si asta pentru ca, in acesti aproape 30 de ani de democratie originala s-a distrus totul si tara si populatia.
Mi-e teama ca este prea tarziu si schimbarea situatiei in Europa si la noi nu se poate face altfel decat, ca de fiecare data in istoria omenirii doar prin forta armelor. Numai asa se poate sterge toata mizeria si se poaste relua totul de la inceput, fara a mai putea  fi trasi la raspundere decidentii pentru aceasta situatie. Ei care ne-au jupuit si de al treilea rand de piele, noi lasandu-ne  jupuiti cu placere, ba chiar  invitandu-i. Romania nu mai are nationalisti, si-au luat lumea in cap mai ales vazand cum se traieste in tarile civilizate, chiar daca se tot spune ca si acolo exista coruptie si acolo se fura dar, nu tot ca la noi si sa se dea apoi la altii pentru eternitate.
La pornirea motorului schimbarii in Romania, acum mai mult ca oricand, fara a fi pesimista, nu este nici o speranta.
Am ajuns latrina cui vrea si cui nu vrea. Daca nu era stopat NATIONALISNUL tot timpul prin exemple mincinoase, vulgare si era lasat sa-si faca menirea, urmandu-si drumul nu se ajungea aici. Acum in inca tara noastra, cine sa mai lupte pentru o idee nobila patriotica ? De ce cand hulpavii alesi fura totul si ii vedem cum isi etaleaza traiul bun peste oceane,  ex. in Costa Rica si noi ramanem sufland in dramba, fara a schita macar un gest de impotrivire.
Vedem bataia de joc cu  reorganizarea salariilor si pensiilor. S-au acoperit de ridicol mafiotii prin varfurile lor de lance, marind salariile cu 3 lei. Dar de ce aceasta suma fabuloasa? Era mai bine cu 1 leu si cinci zeci de bani ! Era arhisuficient caci, noroc ca au banii pe carduri ca, altfel le rupeau gen tile si le  strambau umerii cu atata banet :(((
Au furat si fura tot ce se produce si noi nu avem nici o miscare politica  conducatoare. Nici un popor nu pleaca singur fara un pastor. Vedem cum banditii care ne fura facandu-si propaganda prin  acapararea emisiunilor de televuiziune  (televiziuni care sunt complice) duc lupta cu noi prin mancatul de cacat, lamurind tot timpul ca albul este negru si invers, neobosind niciodata. Asta pentru ca stiu ca numai asa anesteziaza o turma de oi,  neavand antrenamentul necesar, care era de mare ajutor pentru a protesta, pentru a arata ca gandesc. Gandul nostru  asa cum am fost adusi, este de a avea ce manca azi si maine, restul este grija pentru eternitate. Asa ne vom pierde definitiv ca popor de sine statator. Vedem cum infloreste nationalismul peste tot si cum are succes si cei care vor sa se perpetueze,  apasa pedala nationalismului, cea mai sigura in aceste conditii de acum. Exemplu ne este Ungaria, care are o voce puternic-stridenta cu toate ca este jumatate cat Romania, nu are bogatiile noastre si populatia  este tot jumatate dar, parca ar avea jumatate din glob ca teritoriu si populatie. Aceasta este cheia  salvarii noastre. Si acum sa facem ca ungurii care, discuta de populatia Ungariei  si din afara tarii, cuprinzand populatia de pe tot globul.
Dar propaganda costa bani si banii  aici au o singura directe, buzunarele fara fund ale excrocilor care ne conduc.
Constructia Europei de azi s-a facut numai cu NATIONALISMUL conducator, nu au lasat la voia intamplarii  si la mila popoarelor migratoare destinul lor.

Niciun comentariu: