miercuri, 25 aprilie 2018

Minte scurta

Capul mic si minte scurta !

Ma tem ca incompetenta celor alesi ne face mai mare rau, decat bine. Am postat videoclipuri cu HAMAS la parada dar, sa nu intelegeti ca activitatea lor se rezuma la parazile militare. Sunt implicati mai ales fiind in prima linie ca  Autoritate in Gaza, in confruntarea cu Israelul.
Imaginea Romaniei este favorabila in ochii lor si chiar ai ISIS (nici ei nu s-au nascut dupa ultima ploaie) din perioada lui Nicolae Ceausescu care,  a cautat sa impace toate partile, in calitatea Romaniei de neutra si interesata numai in mod economic acolo.
Dar acum cand am luat de la cratita pe aceasta "cuib de cuci", cu mustaciosul ei inodor, incolor si i-am pus sa faca un pas in fata au devenit periculosi pentru noi.
O vorba romaneasca spune ca noi " nu ne putem caca de foame :( " si vrem sa fim jucatori in  arena militara a lumii, alaturi de SUA. SUA isi permite aceste jocuri periculoase pentru ca, are interese si noi nu trebuie sa-i ducem permanent "tucalul".
HAMAS nu este cu nimic mai prejos in domeniul cruzimii in lupta, precum ISIS sau Al-Qaida. De ce sa incercam pe pielea noastra  puterea lor ? Mai bine sa lasam pe aceasta gospodina, ajunsa printr-o gluma a sortii prim-ministreasa,  sa curete cartofi in continuare si sa spele vasele ramase de cu seara  la bucatarie. Este mai igienic si pentru ea si pentru noi.
HAMAS transmite zilnic dar, sunt bruiati pe you-tube tot timpul. De ce sa nu  mergem pe drumul batatorit in relatia de zeci de ani si chiar de aproape o mie de ani (cu lumea araba), de cand suntem pomeniti ca, nu ne-am alaturat CRUCIATILOR ( pe la 1200) ramasi in amintirea arabilor, de parca totul s-a intamplat ieri?
Sa lasam pentru  mileniul 3 si celor de atunci sa vada daca pot face ceva. Sau in loc de 3000 sa pun 30-00???
Dovada ca prostiile alesilor nostrii sunt atent studiate de cei implicati, este invitarea doamnei cuib de cuci in Israel !
Sa cautam sa ne repliem elegant, daca nu ne mananca cocoasa. Daca ar incepe atentate in Romania,  dupa ce ca o ducem prost cu  turistii,  ii vom alunga precis. Asta pentru ca nu depunem nici un minim efort dar, tara noastra pe langa ca este frumoasa este si sigura(inca )!
Atentie la ce idioti mai alegem si ii mentinem in functii importante si care, nu inteleg politica internationala.   Si pana o vor intelege vor trece milenii !
PS Sa nu uitam ca  acesti imbecili cred ca, aceste miscari si formatii militare din Orientul Mijlociu sunt precum poporul roman care, cu cat sunt mai mult cacati in cap de catre ei, cu atat sunt mai multumiti ! Aceia nu stiu de gluma si sunt in tot timpul pe picior de razboi (chiar si acum).
Dintotdeauna s-a spus ca cea mai  abila politica adevarata, se face in  Orientul mijlociu.
Noi unde nu ne pricepem sa nu ne bagam sa stricam ceea ce, a fost construit in ultimul mileniu.

Niciun comentariu: