joi, 19 aprilie 2018

Lupta politica murdara

Lupta politica sa fie dusa cu argumente, nu cu infractori si prostituate

 Rusine pentru comandantul UPJ Prahova care se complace in minciuna si denigrare fiind numai de forma, ocupand locul unui om capabil.Sunt mai puternica decat oricand!


Foto Eduard Miritescu, comandant al UPJ Prahova


Sunt bulversata dar si amuzata de raspunsul pimit de mine de la Politia Ploiesti dupa ce am facut plangere penala impotriva lui Ispas Vasile  general in rezerva, care de 16 ani  ma persecuta fiind psihopat si dezaxat sexual. Avand "functia" de admnistrator la blocuri si avand acces la locatarii care isi platesc intretinerea si la nr.de tel.ale familiei mele, a putut sa tarasca numele meu si al familiei mele in haznaua in care a fost educat in calitate de securisto-comunist. Nu este de gluma pentru ca pe langa numele lui a tarat in mocirla si pe cei pe care  i-a obligat sa  faca adevarate spectacole stradale,  inclusiv implicate fiind si institutiile orasului prin Politie, Primarie si celelalte institutii platite de contribuabili in  acelasi fel.
Ticalosi sunt cu totii pentru ca au apelat la vechile prostituate ale  politistilor comunisti, ca  Panturu Marcela, Brandusa Nicorescu care in timpul serviciului frecventeaza gigolo din bloc si bate in usa cu pumnii si picioarele strigand numere pana la 50 si pentru 69 spune ca au o lista intreaga :))), la travestiti ca trio Negoita si acum la cocota masculina Ion Daniel care, ca si cei dinainte inunda laudandu-se ca are apa sa inunde tot blocul (nr.13 Bar.Bucuresti) si  toti au distrus un apartament instaland mucegaiul care mi-a  pus viata in  pericol fiind internata 3 luni.Locotenent-colonelul Inspector sef la Pompieri Ploiesti, prin scrisoarea nr 185088/P din  7.03.2017  imi aduce la cunostinta ca nu este angajatul Inspectoratului pentru situatii de Urgenta "Serban Cantacuzino" al Judetului Prahova.
Relatia hotilor din  apartamente precum  Cristache Nicu si fiul sau Cristache Mircea ( singurul isist pe care il cunosc personal), (Politia Ploiesti m-a trimis sa fac  reclamatie la Protectia Consumatorului ceea ce am facut:))),cuvintele murdare spuse la fiecare intalnire cu mine de vis a vis (timp de 16 ani), de catre familiile de huligani de la ap.21 31 si huliganii tigani din ap.23, au lasat fara replica pe cei mai mari "huligani" din  Europa, asa-zisii huligani din  Anglia. Sa nu mai aud ca romanii sunt huligani ca, acesti imbecili mentionati in totalitate ii intrec cu distanta de la Pamant la Luna si nu obosesc niciodata. Liderul Partidului din Marea Britanie unde se discuta de BREXIT, a cerut verificarea locatiei de catre cel mai vechi serviciu millitar de spionaj si mi-au trimis mail in  vara anului 2013 prin care m-au anuntat ca au fost aici sa vada daca  exista blocul cu locatarii  si mai ales cu fam.Nita N.ap.21 bl.13 Bar.Buc. Sa nu uit, SUSTIN BREXIT FARA REZERVE !!!
In anul 2012 la mergerea  mea in audienta la seful politiei Ploiesti militianul cu mutra de european fara papion V.Dosaru, m-a asigurat ca o va cauta pe Marcela Panturu chiar pe loc, eu spunandu-i ca apartamentul este asigurat la BCR,  dar nimic nu s-a schimbat, pentru ca nu si-a putut infrana satisfacerea bucuriei de la nurii vestejiti ai unei femei septoagenare. Si dupa plecarea ei dupa 2 ANI, AU VENIT ALTI 3 BARBATI, NEGOITA DE LA nr.122 AP.7 b-dul Bucuresti,  DINTRE CARE UNUL TRAVESTIT CU PERUCA RARA blonda, cu solduri inguste si curul ca doi catei de usturoi  care, au pornit  inundarea apartamentului cu sarg si la vederea mea, travestitul arata degetul mijlociu.
Din oct. 2015 au plecat si ei, venind aceasta cocota masculina de la ap.26 Ion Daniel, care  va ramane in amintire, numai ca cocota masculina a unui securist batran, general in rez. Ispas Vasile, rusinea Armatei Romane si care imi face reclamatii. Ticalosii nu sunt politistii si nici UPU Ploiesti care spune ca, Ion Daniel nu este angajatul lor si uniforma  pompierilor o poarta fraudulos, ticalosi sunt PARINTII LUI CARE ISI  PUN LA DISPOZITIA UNUI OBSEDAT SEXUAL PROPRIUL FIU.
CE A RAMAS DUPA ACEST  GENERAL IN REZERVA  psihopat si dezaxat sexual ? Politia Ploiesti dupa peste 10 ani de infractiuni nu raspunde daca este si pedofil !!!
A intervenit in familia mea despartindu-ma de  cei in care trebuia sa am nadejdea batranetilor, inventand mizerii la adresa mea, cerandu-le sa-mi puna  camere de luat vederi si spunandu-le ca nu exista lege sa oblige copii sa aiba grija de parinti si daca ii caut sap-mi faca proces de hartuire. Se poate prin tribunal dar, asta cere timp si nu este timp pentru asa ceva.(Sunt santajati). Securistii au fost antrenati pentru diversiuni si acum  le prinde bine pentru distractia lor la comanda si personala de psihopati si dezaxati sexuali.
Acest imbecil care face Armata Romana de ras Ispas Vasile si din cauza caruia se intreaba toti daca aici in Ploiesti avem Politie si de ce Politia si Primaria angajaza prostituate pentru a face teatru in defavoarea si denigrarea cetatenilor pe banii contibuabililor, nu poate fi oprit decat prin internarea la un spital de boli psihice? Toate Politiile din lume se folosesc de prostituate si infractori dar nu pe banii cetatenilor, decat in baza unor  actiuni legale si decontate punctual.
Politia Ploiesti pe data de 3 iun.2017, ora 13, a  chemat niste impostori imbracati in hainele Politiei Ploiesti si i-a pus sa insceneze distrugerea unei masini (nu se vedea ) cu ajutorul cond. auto de la bl.11 b-dul Bucuresti, PH 19 AMP si PH 02 CWM din cauza caderii grilajului de la ap.meu. DUPA  3 LUNI DE SCANDALURI MI-AU SPUS CA NU AU FOST EI, CA ERAU LA SINAIA. :))
Revin la singura solutie, aceea de a se lua decizia de a fi mutati acesti imbecili din Politia Ploiesti cu semnatura acum a Sefului Politiei Ploiesti si Primariei si evacuarea locatarilor blocului, la cei care  striga ca le-au dat aici apartamente (noua ploiestenilor nu ni s-au dat apartamente niciodata) cu un CEC in alb si care au prins radacini si condamna la moarte public, persoane pe care nu le cunosc si nu sunt pedepsiti.
Si cer acest lucru pentru ca noi ploiestenii nu am avut la sanul nostru acesti infractori care distrug reputatia orasului nostru Ploiesti, un  oras cosmopolit  si in care organele orasului nu erau slugile tiganilor, infractorilor si a unui general in rezerva psihopat si obsedat sexual ca Ispas Vasile de la  ap.4 bl 13  Bar.Bucuresti si care  lucreaza de zor la DISTRUGEREA FAMILIEI MELE UMILINDU-I SI PE EI CU  STIRI FALSE DIN  ANUL 1903  SI LA CARE EU NU AM AVUT ACCES PENTRU VERIFICARE.
Cel mai mult ma intereseaza  ca prin mine NATIONALISTA recunoscuta, nu vreau ca aceasta canalie secuiristo-comunista gen.in rez sa fie murdarita MEMORIA NATIONALISTILOR CARE, INCEPAND CU EMINESCU AU LUPTAT PENTRU IMPUNEREA ROMANISMULUI IN LUME. Am omis fapte mai grave, special pentru a nu implica si alte persoane nevinovate.
PS Asta inseamna  un oras neguvernat dupa MODELUL TARII NOASTRE ROMANIA!
Imi cer scuze daca am pus problema mea pe blog dar, alta solutie nu am pentru a-mi dovedi hartuirea la adresa mea cu pierderea bunurilor mele, a familiei mele, fara nici o speranta de recuperare a nimic din partea Politiei si Primariei Ploiesti.

Niciun comentariu: