sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Nesimtire

 CATA NESIMTIRE!!!Foto :Revolutia "anarhista" din Chile, Santiago bombardat de aviatia militara in 11 sept.1973.

Nu contenesc sa ma minunez de acesti saltimbaci politici din Romania, care ne streseaza zilnic cu ineptiile lor, crezand ca, se adreseaza unor oligofreni. Nu vad toata ziua si seara decat,  scoasa la tabla o repetenta la capitolul bun simt si care ne explica cum este cu punctul de pensie. Punctul de penstie trebuieste dublat la cei care au contribuit si  adaugat peste suma de 620 oferita asistatilor social pentru nemunca.
Lipsa asta de bun simt trebuie stopata numai, cu maturarea acestei clase politice de infractori de drept comun, la cosul de gunoi al istoriei. Fara o forta patriotica (NATIONALISTII),nu se poate schimba nimic.
V-am dat mereu exemplu de revolutii si schimbari de  regimuri politice si acum, va readuc in memorie cazul Chile, cand doar in cateva minute a fost maturat regimul socialist de acolo, condus de Salvador Allende, efectuat de un grup profesionist de militari condusi de generalul Pinochet.Capii socialisti au primit azil politic si in Romania dar, nu  nimerit sa fuga de aici:)))
Pe 11 sept 2018, s-e împlinesc 45 de ani de la lovitura de stat militara din Chile, care a pus capăt regimului socialist al lui Salvador Allende (1970-1973) şi a instaurat dictatura generalului Augusto Pinochet, soldată cu peste 40.000 de victime.
Pe 11 septembrie 1973, palatul prezidenţial La Moneda din Santiago de Chile, era bombardat de aviaţia chiliană şi preşedintele ales Allen­de se sinucidea înăuntru.  Această dată este fundamentală în is­to­ria ţă­rii, dar şi pentru istoria stân­gii nu numai latino-ame­ri­cane, ci mondiale.Si in Romania au aparut carti, despre aceasta lovitura militara data socialistilor din Chile.

Al doilea caz este Mexicul, a carei revolutie a inceput in 1910 si a tinut activa lupta armata pana in 1920, condusa de cei mai aprigi si cruzi criminali ai momentului, dar care a implicat toata populatia tarii. Asta a fost gresala si de aceea vedem, ce se intampla acum in Mexic, o tara uzata, devastata de  coruptie si de comertul cu droguri.Pana sa apara teroristii din Orientul Mijlociu, granita dintre Mexic si SUA era cea mai fierbinte de pe glob activa armat, fiind implicata Politia drogurilor acolo.
Ne aducem aminte cum, acum mai multi ani, un grup de revolutionari  au oprit autobuzele cu parlamentri si au intrat cu caii in Parlamentul Mexicului sa-i dea foc, dar au apucat sa dea foc numai la draperii caci, au intrat peste ei fortele speciale. Mai departe nu am urmarit dar, coruptii care conduc si acumn tara,au castigat vad.
Experienta altora arata ca,  arunci cand este implicat si poporul ca la noi in 1989, nu este a buna, chiar daca atunci s-a facut cu ajutorul fortelor de securitate straine. Poporul merge ca oile si strica totul. Numai in anumite cazuri bine studiate si amanate de la inceperea actiunii si se vede ca este imperios necesara implicarea si turmelor de oi pentru a da legitimitate actiunii, se poate apela la popor. Dar asta o stabilesc numai specialistii in lovituri de stat, nu numai militare, in revolutii si contrarevolutii, nu numai niste  neoameni care, se agata cu ghearele de putere, pentru a nu fi pedepsiti pentru faptele lor si asi perpetua puterea cu privilegiile ei in continuare, pana cand va veni taifunul si-i va matura. Dar pana atunci e cale lunga si poporul sleit de forta fizica si saracit, va avea de suferit fara sanse de recuperare a  generatiilor strivite de tavalugul criminalilor.
Este trist ce spun dar este adevarat, caci la noi in Romania nu exista specialisti bazati pe fapte  anterioare in tari cu experienta si nici anul 1989, nu a constituit un exemplu de neurmat. Ne complacem in haznaua asta traita de noi din 1989, fara nici o vointa  patriotica de a pune capat acestei nemernicii politice, sub semnul ca UE asa ne vrea, saraciti, prosti, hoti, tiganizati, fara nici o vointa decat, de a supravietui ca niste viermi,  mereu cu frica de a fi straivit  sub bocancii dusmanilor din tara si de aiurea.
Sa auzim numai de bine, dar asta depinde de noi, de gandirea strategilor romani,  pentru drumul de urmat. Dumnezeu cu mila!

Niciun comentariu: