joi, 21 decembrie 2017

Va doresc o stare permanenta de bine !


Tin sa va multumesc dusmani si prieteni deopotriva ca, nu v-am fost indiferenta si m-ati bagat in seama in mod pozitiv sau negativ.
Cand nu voi mai putea scrie, stiu ca sint in memoria dvs. la loc de cinste.
Cu bune si cu rele v-am atras atentia asupra mea, o persoana insignifianta  abordata in alt fel. Am scris tot ce am simtit si am gandit, asa cum am crezut eu ca este mai bine in momentele respective.
Nu am facut nimic interzis, nu imi este rusine de nimic si nu asi sterge nici o virgula din ce am scris. Nu regret nici o clipa din toata viata mea,  traita din greu pana in prezent caci, a facut parte din filmul vietii mele la care tin cat la tot universul.
Se zice ca viata este un vis, l-am trait asa cum mi-a dictat inima si perioada vietii am savurat-o din plin. Nu am dat importanta iubirii caci, nu am avut timp si am zis ca atunci cand nu voi mai avea ce face, ma voi dedica sentimentelor, dar am ajuns la varsta la care sentimentele nu mai sunt decat niste vestejituri si nu s-ar mai uita nici Dracul la mine si nici eu la nimeni.
Am gandit pozitiv, mi-am ocupat timpul si gandirea cu subiectuele greu de disecat dar, a fost ca un balsam, o gura de oxigen, pentru ca nu m-am putut arunca in valtoarea vietii care, nu se stie ce mi-ar fi adus asa cum sunt eu ghinionista, poate si moartea prematura.
Cand eram adolescenta nu stiu prin ce imprejurare am citit la biblioteca pensionarilor poate,din Ploiesti pe care o frecventam, la o carte a lui Aghata Cristie de la Biblioteca pentru toti ca, ea nu a vrut sa mearga la scoala si dupa 2 ani (clasa 0 si 0 barat) ca, nu mai merge ca, nu mai vrea, ca nu-i place.  Acum nu am mai gasit nici o clasa pe wikipedia.Mama a inteles-o si a fost de acord sa studieze acasa cu ea.
Atunci am imbratisat si eu aceaasta functie umana de autodidact si exemplu este chiar ea, despre care se stie ca nu a fost o analfabeta.
VREAU SA VA UREZ SARBATORI FARA GRIJI SI UN AN NOU CU DORINTE  IMPLINITE, ADICA VA SPUN CA SI ANUL TRECUT, VA DORESC UN AN NOU, DINAMITA!(Brenda Lee)

Niciun comentariu: