miercuri, 20 decembrie 2017

INVATATURA CEA DE PE URMAFoto: Miting Miscarea sufragetelor (nu au luptat numai pentru vot).

Vad ca astazi la protestele din Bucuresti sunt pancarte cu,  cuvintele : "nu mai suportam". Dar acesti protestatari nu au inteles nici acum ca, tara noastra nu este condusa? Aici in Romania, au pus iarasi mana pe putere cu sprijinul batranilor libidinosi, care nu vor sa se schimbe nimic, sa mearga totul inainte asa ca si pana acum. Gasca asta largita de mafioti de  mana a 7-a  sunt mai prosti ca o cizma sparta dar, au painea si cutitul in mana pentru ca, spun ei ca sunt alesi(20%). Grija lor cea mai mare este cum sa fure si ultimul  banut al tarii si ala imprumutat. Am spus ca sunt mafioti de mana a 7-a pentru ca, sa nu uitam Mafia Americana a detinut si poate inca detine, industria de armament, constructiile, stiti ca mai pedepseau pe cate unul aruncandu-l mort sau viu, la baza vreunui  bloc in constructie(cazul sindicalistului Hoffa), drogurile, prostitutia si prohibitia, constituia  castigul la negru, asa ca nu putem sa-i comparam cu adevaratii mafioti cu, mafiotii gainari ai nostrii pentru ca, stirbim reputatia primilor.
Cu vorba buna nu ajungem nicaieri, sa ne amintim de miscarea sufragetelor de la inceputul sec.XX, nu cu  vorba buna au facut ele traba si nu au acceptat compromisuri de un procent din cerinte. Drepturile femeilor  cerute de ele sunt valabile si acum, dar luate prin lupta.
De ce sa ne imbatam cu apa rece si sindicatele doar sa bifeze ca au avut "actiuni" sefii lor fiind mana in mana adica, in  cardasie cu infractorii din capul tarii. De ce mai scot oamenii in strada pe o astfel de vreme numai ca, sa se spuna ca au fost, ca au facut ?
Revazand miscarea sufragetelor am ramas impresionanta de faptul ca, nu s-au multumit cu vorbe goale sau cu putin. Si au avut si ele pierderi omenesti, batai, inschisoare, unde au fost schingiuite. Si totusi nu erau politisti, militari, erau sufragete, dar cat curaj, si cata demnitate!
Noi inseamna ca nu vrem sa facem nimic ci, sa baltim in aceasta hazna cu cacat, pe care o denumim pompos "statul de drept".
Sa nu mai stam drepti la toti imbecilii si incepand cu noul an, sa aruncam la cosul de gunoi "ciuma rosie", care ne incurca voit, ne blocheaza si ne stirbesc demnitatea in fata intregii lumi.
Sa aruncam aceste legi strambe la lada de gunoi a istoriei si sa pornim triumfal spre un alt orizont,   menirea noastra nu este ca acelui bou care se injuga singur, ca asa a fost invatat(de aceea v-am postat poza). Noi suntem oameni, gandim si vrem sa ne bucuram de fiecare secunda traita, nu sa ramanem  sclavii unor derbedei fara scrupule, care isi urasc tara si neamul, dar care se bucura de munca noastra.
Vedeti ce compromisuri fac  chiar si cu ungurii, ar fi in stare sa decreteze limba maghiara obigatorie si limba romana inrterzisa in Romania, numai sa ramana in capul tarii , sa infulece si ultima firimitura.
Nu zic mai mult dar, sa urmam doar exemplul sufragetelor  si sa luptam pana la capat. Daca niste femei de conditie modesta au putut, armata, sindicatele, barbatii tarii de ce nu pot ????
Inseamna oare ca inca nu ne-a ajuns cutitul la os ????
In orice conditii, pentru orice popor lupta este grea, cu suisuri si coborasuri dar, trebuie odata si odata sa ne asuman si noi raspunderea. Vorba Janei d'Arc, daca nu noi atunci cine, daca nu acum atunci cand??? Si era o pustoaica de 17 ani. Barbatii nostrii sunt mai fricosi ca ea ?
Fiti barbati adevarati, sa nu mai scoatem mereu femeile in  fata.
Impresionanta este lupta violenta a sufragetelor!!!
PS Gresala noastra capitala este ca in 1989, a scapat haturile din mana, pe care le-am avut  pentru doar cateva ore. Acum totul este mai greu, dar nu imposibil.

Niciun comentariu: