marți, 4 iulie 2017

Pamflet Tiribomba

Mesajul lui Donald Trump pentru România cu ocazia 4 July, ziua SUA. „Sunt impresionat de modul cum rezistați eroic în această țară”

(Last Updated On: July 4, 2017)Președintele SUA, Donald Trump, a fost amabil și a transmis un mesaj României cu ocazia 4 July, ziua statului american.
 
Donald Trump: „Sunt impresionat de modul cum rezistați eroic în această țară. Am primit chiar ieri poze din spitalele voastre și, trebuie să recunosc, sunt mai jalnice ca cele din Siria pe care le bombardăm zilnic.
Dacă ați fi fost în război cu noi ați fi primit măcar ajutoare de medicamente, instrumentar chirurgical, dezinfectanți, de la Crucea Roșie.

Este de admirat cât calm și răbdare aveți cu cei care vă fură zilnic. Mi s-a transmis că-i susțineți pe hoți, îi votați pe hoți din nou în funcții, doar că să vă fure. Gurile rele spun că sunteți o nație hoți. Nu cred asta, cel mult complici. Bănuiesc însă, că sunteți parte a unei conspirații a lui Soroș care vă obligă să votați cu politicieni hoți și corupți. Nu este vina voastră, Soros este de vină.
 
Admirabil și efortul vostru de a nu face o autostradă de la un capăt la altul al țării voastre. Ați depășit toate scuzele care există pe această planetă. Încăpățânarea voastră este studiată în aceste zile de marile universități ale Americii. Avem nevoie să știm cum rezistați. Avem nevoie să știm cum reușiți să aveți drumuri mai proaste ca în Siria. Poate reușim să producem o armă mai ieftină ca bombele cu care să distrugem drumurile statelor dușmane.
Impresionant gestul vostru de a ieși cu sutele de mii în stradă împotriva corupției chiar dacă nu mergeți la vot sau dacă mergeți votați tot cu politicieni corupți. Ați arătat lumii că o țară coruptă ca România poate produce anti-corpi care să țină la putere același partid care militează pentru eliberarea corupților din pușcării. A fost un gest superb prin care nu ați schimbat dar, cum se știe, gestul contează.
Să știți că americanii vă iubesc și dacă nu vă dăm vize nu este deloc din cauza conducătorilor voștri corupți, ai funcționarilor care fură ca termitele tot din bugetul instituțiilor. Este doar o neînțelegere pe care o vom rezolva în viitorul apropiat. Imaginați-vă ce ar fi însemnat pentru America funcționarii statului să fure ca la voi. Pă nu am fi avut bani nici pentru o barcă să ajungem în Europa”.
Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare 🙂
 

Niciun comentariu: