duminică, 16 iulie 2017

NATIONALISTII pe cai mari!

NATIONALISTII sunt pe val, sunt pe cai mari acum.Trebuie sa profite la maximum.NATIONALISTII trebuie sa dea dovada de generozitate si curaj.

Vad ca acum s-a inceput propaganda pentru celebrarea Unirii, adica a 100 de ani de la finalitatea ei.
Acum ne apropiem de a sfarama aceasta actiune de neimaginat inainte de Marea Unire. Am gandit ca  incepand din  toamna, este  vremea NATIONALISTILOR.
Aceasta situatie de neinteresare a  Mafiei tradatoare din Romania decat, de imbogatire si a da ultimul tun, plaseaza  NATIONALISTII din  Romania, pe val, pe cai mari, prin care sa ramana in istoria viitoare.
Numai o strategie inteligenta  poate face fata acestei provocari istorice, definitorii pentru o noua Romanie puternica, care si-a rupt lanturile fata de piedicile trecutului care, nu au fost insurmontabile in viziunea lor.
Sa avem curaj si un pic de noroc. Aceasta situatie este o binecuvantare pentru NATIONALISTI, pentru a putea coagula fortele patriotice, le sufla vant in Pupa.
Si demonstratiile in favoarea familiei formata din tata si mama, a facut bine pentru ca a adus aminte romanilor ca NATIONALISTII nu au pierit, sunt acolo gata sa preia conducerea societatii purificata, gata sa intre intr-un  nou sistem de purificare totala si nelimitata, fara a astepta procese care nu se vor termina nici in secole.
Nu este timp de asteptat. Totul merge impotriva noastra daca ne luam dupa democratia cu un  picior de lemn care, ne spune sa asteptam ca, justitia sa-si spuna cuvantul pana dupa  ani si ani, pana va pieri "ori magarul ori samarul"(Anton Pann).
Sunt sigura ca NATIONALISTII cu tineretea lor, cu puterea de  racordare la realitatile actuale, vor actiona in consecinta. Eu imi iau mie insami angajamentul ca, voi cauta sa actionez dupa puterile mele  inca 3 zile, 3 luni sau cate zile imi va da Dumnezeu pentru ca, prin articolele mele sa tin treaza atentia asupra Marii Uniri si a rolului cheie  pe care il asteptam de la NATIONALISTII din Romania. Spun asta pentru ca vad ca, tarile interesate de ruperea tarii noastre, cheltuiesc miliarde de euro, si fac o propaganda negativa  fata de romani si fata de Romania.
Vad cum se spune abia acum ca, Rusia nu recunoaste ca, Moldova sa fi fost vreodata parte din trupul Moldovei romanesti. Am spus acum ani de zile ca propaganda rusa spune ca, romanii "fascisti" adica parati, au profitat de Revolutia din 1917 si a furat sovieticilor, Moldova. Despre adevarul din 1812 nimic. Nu mai spun de unguri care  lucreaza intens pentru a ne astepta la cotitura.
Inchei spunand despre sarcina grea dar placuta, de a apara valorile noastre  si cea mai de seama UNIREA MARE care a dovedit ca, ceea ce nu se credea ca se va putea, s-a putut.Dar pentru asta trebuiesc puse la lucru mintile, vointa, patriotismul si  pentru a da un sens si un rost, aceasta  fapta mare de vitejie care va jalona cu foc, existenta noastra in aceasta perioada care, se remarca prin prabusirea  valorilor false insailate numai pentru a distuge popoare si  a le fura bogatiile numai pentru a crea o Europa la viteza 1 si o alta la viteza 2, care sa cuprinda si Romania, vlaguita de mafia  Europei. Numai bine !

Niciun comentariu: