duminică, 18 iunie 2017

PE GANDURI...(reluare)

Stand cu curul pe ganduri .....

Ma gandesc mereu la cine spunea ca este greu sa fii tanar, adica la Marina Voica.
Asa si este cand esti tanar esti  usor victima unor erori, unor nevoi nestapanite, a unor indecizii intarziate, a fenomenalului amor blitz, si totul in viata mai tarziu depinde de tine, de ce ai facut si astfel trecutul te urmareste.
In privinta viitorului tinerilor in Romania este ca si inexistent.
Nimic nu ne indreptataTESTE, SA CREDEM CA SE VA SCHIMBA IN URMATORUL MILENIU. NOI NE PLEOSTIM CU FIECARE SECUNDA SI TOT ASA CU FIECARE SECUNDA NE SCUFUNDAM IN UITARE, IN STERGEREA NOASTRA DUPA HARTA EUROPEI. SI NOI CARE NE FACEAM ILUZII SA AJUNGEM LA MASA BOGATILOR, CHIAR SUB MASA:(
Nimic din acele promisiuni gen Fata Morgana nu s-au adeverit.
Daca este sa privim retrospectiv vedem ca, nici promisiunile facute de mai marii lumii dupa al 2-lea razb.mondial nu s-au adeverit. Un  sut in cur ca un pas inainte, a fost facut prin planul Marshall, cand tarile de frunte ale Europei au fost finantate cu sume imense (acum la valoarea de 130 de miliarde de dolari), in timp ce tarile comuniste nu au primit nimic, la vointa lui Stalin.
Am cautat sa inteleg de ce s-a spus mereu ca America A IESIT INTARITA SI PUTRED DE BOGATA DIN RAZBOI, insa eu sunt prea grea de cap ca sa inteleg acest mister si ma gandesc ca sustinerea atator fronturi active, aduce ceva beneficii si acum.
Bine ca am trait intr-o epoca cu mari transformari si pentru asta nu am trait degeaba, vegetativ ca un animal  miriapod.:)))
MIRIAPÓD, miriapode, s.n. (La pl.) Clasă de animale inferioare, cu corpul alcătuit din segmente sau din inele și cu multe perechi de picioare; (și la sg.) animal care face parte din această clasă. [Pr.: -ri-a-] - Din lat. myriapoda, fr. myriapode

Niciun comentariu: