sâmbătă, 24 iunie 2017

Lupta contra coruptiei

Lupta contra coruptiei este apriga si neiertatoare.

Bine ca la noi in oras ieri,  a fost starpita  coruptia prin incatusarea unei tinere de 19 ani pentru ca, se zice ca nu a platit bilet , dar ea spune invers.Ecranele tuturor postarilor ale televiziunilor de stiri, sunt pline cu acest caz "socant". Si pentru asta s-a deschis dosar penal plus amenda de 500 lei. V-am spus eu ca cetatenii dau banii pentru intretinerea unor incapabili, inchipuiti imbracati in hainele statului platite tot de noi, si care la scara mica, vor sa arate ca  au de lucru mult, de nu-si mai vad capul de treaba. Asa da mai zic si eu, aplicarea legii cu toata rigoarea ei.Nici o mila fata de infractoarea presupusa care cat pe-aci, voia sa  pabubeasca bugetul orasului cu 2 lei, dar vivadierele de la Primaria  Ploiesti, isi pot face de cap in timpul programului dupa pofta inimii si cu leafa platita de cetateni din propriul lor buzunar.
Si poate mai fac asa si un ban in plus fara stirea....tuturo.
Astept cu nerabdare Procesul Verbal  efectuat la venirea celor 2 politisti de la sect a 4-a sud la data de 3 iunie.s.c, cand s-au prezentat si in bataie de joc spuneau ca, grilajul de la geamul meu a cazut peste o masina facuta praf, in tipetele sfasaietoare ale unui tanar isteric, dupa vechea reteta a vivandierelor batrane, pupile ale Militiei Ploiesti si preluate incorpore de noua Politie Ploiesti, dar nu era decat putin praf pe ea. Cand sefii Politiei Ploiesti in frunte cu  Seful Inspectoratului, Comisar Sef de Politie Eduard  Miritescu si Seful Politiei Municipiului Ploiesti, Comisar Sef de Politie Cristian Manea, vor intelege ca isi bat joc de ei toti tiganii si psihopatii, rapindu-le din timpul platit de noi, pentru a actiona pe bune dar, nu la inscenari ?Cans vor renunta la modelul Dosaru Viorel tov.militian, cu mutra de european fara papion ?
Spun inca odata cetatenilor orasului Ploiesti ca, pot face ce vor cu banii lor, dar trebuie sa stie ca banii sunt folositi in actiuni neortodoxe, in timpul serviciului lor cand, trebuie sa fie la dispozitia cetatenilor cu probleme privind infractionalitatea si contra ei, nu sprijinind acestor degringolade, pentru a fi duse la exasperare pe alti cetateni, pe zeci de ani.
Numai aceste 2 ultime exemple ilustreaza  coruptia din oras, prin angajarea pe pile a unor loaze, care poarta haina statului platita de noi, facand de rusine institutia pe care o reprezinta.
Nu se ridica la nivelul moral al Militiei Ploiesti comunista  care, la infiintare a angajat fostii luptatori de pe frontul de est si vest care au mers vitejeste pana au cucerit Muntii Tatra dar, de unde nu au mai putut inainta pentru ca, ordinul de la Stalin era, sa lase Armata Rosie sa cucereasca Berlinul pentru a se impauna si a ramane in istorie singuri.
Acesti dezumanizati de acum, stropesc cu noroi memoria  celor ce au pus bazele unei Militii morale atunci care, a degenerat pe parcurs aducandu-se in randurile lor  taranusi, lenesii satelor in  virtutea ordinului comunist de a inainta clasa muncitoare si taranimea muncitoare, gata la orice compromis, josnicii ajunse pana in zilele noatre.
Sa nu credeti ca incatusarea tinerei acuzata ca, nu a avut bilet in autobuz este noua, eu sunt de mult amenintata cu catusele si de a fi pusa in lanturi (nu in camasa de forta) la "glumeti"!
Contez pe ajutorul dvs.macar moral,  la nevoie.:)

Niciun comentariu: