miercuri, 29 martie 2017

Vivat Brexit !FOTO : FIECARE PE DRUMUL LUI.

Curaj Marea Britanie !
Un drum nou ase deschide azi acestui neam vechi, civilizat in 2 milenii,  asternand pentru prima DATA IN LUMEA NOUA, DEMOCRATIA !
Soarta o aveti in mana la fel si bogatiile si deciziile tarii.
Viitorul pe cont propriu nu poate fi decat luminos. Nimeni nu va va dicta ce sa faceti cu cetatenii, cu munca cu bugetul tarii.... Prioritatile le veti stabili singuri si nu va vor mai fi bagati pe gat cu deasila toate  gunoaiele, de care altii nu mai au nevoie. Sustin BREXIT din tot sufletul, avand la baza propria experienta amara.
Pot da explicatii pertinente pentru atitudinea mea, in concordanta cu UKIP intotdeauna.
Atat pot sa spun ca eu nu vreau raul nici unei natii si in nici un caz al romanilor si Romaniei.
MAROTA ASTA CU FATA MORGANA, adica UE unde v a curge numai lapte si miere, ESTE CEL MAI PERVERS MOD DE A INSELA POPOARE, CAMATARIE LA NIVEL EUROPEAN,LA NIVEL DE ORGANIZATII INTERNATIONALE, DE A DEVALIZA TARI, A LE STERGE  DIN MINTE IDENTITATEA SI ASTFEL A FI CUCERITE PRIN ANIHILAREA FIZICA SI MENTALA(foamete si indobitocire).
Astept cu nerabdare evolutia spre binele lor, a englezilor, eliberati din  lanturile UE care, nu exista  in moarte clinica decat, pentru a jefui, sau mai bine zis fiind sustinuti material  datorita jafurilor,  pentru a supravietui si  pentru indepartarea  finalului prevazut si popoarele se trezesc acum in al 13-lea ceas. Asa cum am mai zis UE este ca Lenin in Mausoleul de la Moscova, care este coborat din timp in timp la subsol, unde 2000 de specialisti ii refac  fizicul. Asta pentru a arata ca este nemuritor si a aduce bani caci, este coada mare la intrarea in Mausoleu tot timpul.
Noi romanii sa incetam cu participarea la acesta mascarada  bine gandita, de cei care  gandesc in lume un singur guvern, un singur presedinte si"in singur neuron " si acela uscat, adica al lor.
Vedem doar ca ne-au saracit  si nu se stie cand  sau daca vom recupera bogatiile tarii.
PS Am citit in presa europeana ca Marea Britanie nu a facut nimic pregatitor pana acum pentru  startul pe propriile picioare dar, stiu ca vor incaleca calul din mers.
Cu incredere inainte!

Niciun comentariu: