duminică, 18 decembrie 2016

Noua Dreapta


 Nu abandonati lupta, ND!


Acum la o saptamana de la alegeri sunt ferm convinsa ca Nationalistii in general si Noua Dreapta in special, au fost sabotati prin metode securiste.
Ma refer la NOUA DREAPTA FORMATA CU MULTI ANI IN URMA DIN  TINERI PATRIOTI SI CARE AU MUNCIT  IN FIECARE AN DE SARBATORILE DE SUFLET ALE NEAMULUI ROMANESC PENTRU ASI FACE CUNOSCUTE OPTIUNILE PENTRU INTERESUL POPORULUI ROMAN si acum cand a sosit vremea de a patrunde in Parlamentul Romaniei, pentru asi face cunoscute visurile , au fost sabotati in ultimul moment fiind convinsi sa se afilieze unui partid de care nu a auzit nimeni, (nici chiar eu), interesele lor fiind reprezentate de o figura scoasa de la naftalina, batranicioasa fara carisma. Am tot respectul pentru Marian Munteanu dar, ce a fost valabil acum 27 de ani, acum nu mai reprezinta nimic.
Acum se pune accent pe barbati tineri, vigurosi, combatanti nu numai in vorbe molatece.
Cand primesc videoclipuri de la nationalistii importanti ai lumii, nu-mi trebuie traducere, dupa vigoarea  cu care vorbesc, chiar daca nu cunosc limba, imi dau seama ca beneficiez de toata adresabilitatea lor si intuiesc ce imi spun. Asta reprezinta succesul unei misiuni politice. Nu sa  dai din gura  fara folos, fara patos, fara nerv, necaptand atentia ascultatorilor sau privitorilor ca si cum te achiti de o sarcina ingrata, care nu te reprezinta, in sila facand hatarul cuiva.
Eu nu stiu daca voi mai apuca urmatoarele alegeri dar, vreau sa las  cu limba de moarte  nationalistilor Noii Drepte ca trebuie avut in vedere sa-si  schimbe  urgent strategia si  sa renunte la acele cuvinte "sa fie bine ca sa nu fie rau" , sa nu calcam pe nimeni pe bataturi si sa-si ia sarcina importanta in propriile maini, prin tineri carismatici, activi si pe plan emotional pentru ca, ce a fost odata acum zeci de ani, nu se mai repeta. Sa nu uite ca oamenii au pus ochii de ei demult si acum nu i-au mai regasit si s-au simtit abandonati. Propaganda lor era facuta de baieti tineri, cu aplomb. Aceasta a fost cheia succesului lor, care acum a fost anihilata de securisti, vulpi batrane, dar eficiente.
Acum nu mai este timp de pierdut si actiunea de recucerire a  publicului nationalist, trebuie inceputa odata cu debutul noului an, prin cuvantari decente, fara jigniri, dar cu aplomb. Vedeti ca Presedintele ales al SUA  prin biroul lui de propaganda, mi-a transmis de acum un an  ca ma roaga sa il sustin, ati vazut si pe Nationalistii din Marea Britanie cum au pistonat tot timpul, de ale pune mesajele lor,
De cateva luni nationalistii din Franta, acum cu denumirea de PATRIOTI adaugata,  sustin  propaganda pentru dansii  cat mai viguroasa, prezenta toata ziua si toata noaptea.
Nimeni nu trage oblonul si nu pune lacatul, pe lupta pentru binele tarii, reprezentat de nationalistii patrioti. ACUM PE ANUL ACESTA S-A INCHEIAT TOATA ACTIVITATEA NATIONALISTA, DAR ODATA CU NOUL AN SA NU SE ABANDONEZE LUPTA MAI ALES CA, POATE  VOR VENI ALEGERI ANTICIPATE SI NATIONALISTII DIN NOUA DREAPTA TREBUIE SA FIE PREGATITI.
Dar cum altfel decat de a fi cu un pas inaintea celorlalti combatanti!!!!
PS Rezultatul alegerilor de acum o sapamana, nu reprezinta adevarul ci, doar adevarul trucat de serviciile secrete(7 la numar), vulpi batrane! Nu dezertati de la misiunea  voastra!

Niciun comentariu: