duminică, 25 decembrie 2016

Dusmanul nu doarme!


 Un bicisnic la conducerea tarii! Dusmanul nu doarme! (nici de sarbatori)

Foto din ziarul Stefan Cel Mare.

 Atentie !
Este o inconstienta crasa implicarea noastra prin prim ministrul propus, in conflictul din Orientul Mijlociu de partea uneia sau alteia dintre factiuni, bazate pe religia stricta musulmana.
Inseamna ca ni s-a urat cu binele si vrem sa mutam aici terorismul care nu este cu fata umana.:(((

Ma mir ca nu ii este rusine acestui Bland prost. Dar nu este prost, are o rautate inradacinata de cine stie cand,  din cate strafunduri ale fiintei sale. Ureaza cinic sarbatori si Craciun fericit celor care, nu au nici macar bani de lumanare care sa lumineze incaperea unde se adapostesc !Sa faca un asa de rau poporului care l-a ales, este de o cruzime de neegalat. Nimeni niciodata nu si-ar fi permis sa faca acest sacrilegiu fata de un popor, pe care l-a inselat cu figura lui bonoma, Stiti zicala :"Mutu f... Pamantul".
Si  imaginile aratate de  televiziuni chiar cu umblarea pe la biserica cu remorca( dar fuge pe usa dindos), nu face decat sa indarjasca  clocotul de ura din sufletele romanilor. Ce mai, nu mai este de acceptat un asa nemernic la carma tarii, pentru ca vedeti ce poate face un prost cu  puterea decizionala absoluta. Nu este condus de  milostenie ca toti oamenii de Craciun ci, de instinctele de dusmanie fata de un popor care nu merita asta. Oare ce implicare are si in acest  demers mizeabil care, nu va putea naste decat ura impotriva clanului mafiot international "Soros", aflat la baza acestor atitudini neinspirate?
Vad ca despre activitatile criminale cu nunele "Soros", un babalac care urineaza in pantalonii de pijama, este internetul plin. Clanul nu-si ia vacanta nici de Craciun. Mai ales acum este in elementul lui!
Dar noi romanii suntem victimele acestor nemernici, pusi cu mana noastra in fruntea tarii.
Acesti bicisnici isi bat joc si de sarbatorile sfinte ale popoarelor, pe care vor sa-i anuleze de pe harta lumii si vor sa  anuleze identitatea lor, prin punerea la conducerea tarilor, a tradatorilor de tara straini de sufletul romanesc la noi si prin  restrangerea activitatii Nationalistilor, DUSMANII LOR VISCERALI, care le dau planurile peste cap. Dar sper ca activitatea acestor  nemernici sa nu fie doar amanata ci, anulata definitiv.
PS:
BECÍSNIC, -Ă, becisnici, -ce, adj.s. m. și f. (Pop.)  (Om) vrednic de compătimire, lipsit de personalitate, de inteligență și de energie; ticăit.

Niciun comentariu: