joi, 29 octombrie 2015

Trezireaaaa!


Dezamagire totala. Si acest presedinte Mutescu este de acord cu protectia esalonului 2! Sa nu pateasca ceva Schilo-papa-alfa pusa de el in fruntea unui partid istoric cu un picior in groapa, care nu este buna nici pentru a face vant sub coada cu evantaiul, cainilor maidanezi in zilele cu peste 45 de grade la umbra. Pe ce canalii se cheltuiesc  impozitele noastre!
Daca acestui....amorez batran ii plezneau ouale trebuia sa fuga incongnito pe jos, pentru a se mai racori, nu sa mearga la caldurica stand pe oua pentru a aparea cu ele crete si moi.:)))
Am sa ma hotarasc intr-o zi sa nu ma mai uit la tv. Situatia tragica prezentata tot timpul pe toate posturile tv. imi da o stare de  nervi si a neputinta, care ma supara mai rau ca orice pe lume.
Cum am fost legati la ochi si am acceptat si acceptam in continuare mizeria asta morala care ne conduce fara scrupule in inrteresul lor al infractorilor.
Degeaba mai punem un petec la sacul rupt, pentru ca gaura se face tot mai mare, pana cand vom pierde pe drum toate bunurile acumulate in milenii.
Nu vom reusi decat in ziua cand vom deveni radicali, fara sa mai ingaduim nici o cat de mica infractiune.
Atata timp cand ne uitam perplecsi la madam Plescoi cum ne face morala si teoria justiei corecte, cum un infractor primar ne spune ca va dovedi ca nu ne va dezamagi, fara sa-i tresara un muschi pe fata si cum nu se crapa pamantul sub picioarele lor, tuturor infractorilor care ne cred prosti pana la capat,  nu vom inainta nici cat un melc.
Tupeul acestor infractori cu diploma nu mira pe nimeni acum, dar din acest cerc vicios cred ca nu ne mai scoate pe noi si nu mai scoate lumea nimic,  numai o noua reorganizare a granitelor chiar prin violenta,  nu va mai putea fi stapanit.
Ocuparea Rusiei cu  evenimentele tragice si sinistre din Orientul Mijlociu, tine pe loc evolutia situatiei din Ucraina de care suntem legati fara constientizarea noastra in mod fatis de catre lichelele noastre care, sunt ocupate de asi face unul altuia in necaz cu vorbe si exprimari demne de spatele blocului. Totul este regizat de mai sus si mafiotii nostrii au picat iar in plasa pentru ca, gandirea lor este scurta si se scurteaza mereu.
Vai de viitorul copiilor nostrii care vor plati toate oalele sparte prin sacrificiul suprem, sau prin indobitocirea in continuare pana vom  ajunge la satra tiganeasca de la marginea Europei.
Nu am puterea fizica sa fac si eu un protest cum am vrut dar, nu am putut, pentru a ne zvarcoli, macar numai astfel fiind bagati in seama.
Ati vazut grecii cat de datori sunt dar, au negociat totul cu demnitate  ca si cum ei ar fi fost finantatorii Europei.
Si cocosarea asta a noastra in exterior si  supunerea plebei fara  nici o opozitie in interior, ne va duce in prapastie.
Nu mai am cuvinte de ocara si de trezire la realitate pentru ca  expunerile seara de seara la tv. nu ne fac decat rau, pentru ca nu se intampla nimic. Nimic nou pe frontul de est, parafrazand un roman celebru.
Noul cand va incepe si pentru noi? Vedeti cum au navalit peste bosorogii  care conduc Europa migrantii? Asta pentru ca nu au facut nimic si nu au intervenit la timp, cu simt de raspundere si eficient.
Noi acceptam ca un taraie brau, fost numarator de izmene in calduri mereu, sa  faca 1.500 de drumuri  in anul acesta, pentru a face ce????
Si toate acestea se fac  cu banii nostrii si cu aprobarea noastra tacita.
Inceputul este timid dar ca la maioneza, se mareste pana se umple castronul adaugand ulei si capata consistenta. Asa si protestul nostru poate sa se comporte ca maioneza sau ca bulgarele de zapada.

Niciun comentariu: