vineri, 30 octombrie 2015

Propaganda este in floare

 
Amețeli, BNPT Susține 400 atelier de lucru cu Blogger pentru a stopa ESTE IN SOSMED

Yogyakarta - În acest timp de social media (sosmed) utilizat de toți oamenii pentru a transmite idei, informații, și sa răspândit influența sa pentru comunitate. Acest lucru este, de asemenea face de către Khilafah / Statul Islamic Islamic (IS) de a difuza informații și propagandă și jihad malaiyah.

Cu toate acestea, de către Agenția Națională penangulangan Terorism (BNPT), sosmed privit ca un paradis stat islamic (IS) și ceilalți jihadiști. Potrivit BNTP, ei înțeleg și influența extins la comunitate prin sosmed, cum ar fi Facebook (FB), Twitter, Youtube și.

Și pentru că BNPT în imposibilitatea de a stopa influența statului islamic (IS), BNPT a organizat un atelier intitulat "Programul pentru Pace în cyberspace" în titlu Jogja Expo Center (JEC), Yogyakarta (Yogyakarta), joi (29/10/2015).

În acea ocazie, BNPT Head, comisar general de poliție Saud Usman Nasution nevoile admise pentru a imbratisa toate părțile interesate în depistarea precoce si a preveni raspandirea și influența, serrta recrutare jihadistii din Indonezia.

Fără o bună cooperare, Saud Usman a recunoscut vor avea dificultăți în îndeplinirea sarcinilor lor. "Cooperarea este esențială. Echivala percepție, să lucreze împreună pentru a împiedica pe teroriști (citit, Mujahedinii), ", a spus Saud.

Între timp, experții sosmed, Nukman Luthfie spune daca Youtube are o mare influență asupra răspândirii unei idei. "Toate acestea pentru că a lovit un videoclip YouTube. Ochii pot vedea, urechi de auzit, și emoțiile ridicat ", a spus el.

Mai mult decât atât, a spus el, utilizatorii activi de internet din această țară cea mai mare parte tineri copilului. Ele sunt foarte vulnerabile la fi influențată înțeleagă că spre deosebire de valorile nobile ale Pancasila. "Utilizatorii de Internet a fost de 60% din tineri, ei pot accesa cu ușurință informații, inclusiv răspândirea rețelelor teroriste (a se citi: mujahedini)", a explicat el.

Făcând blocarea de site-uri suspectate la un anumit grup nu este considerată o soluție bună. Prin urmare, ei pot face un alt videoclip nou. "Evenimentele de acest gen sunt importante, invita bloggeri, hackeri pentru a înțelege pericolele răspândirii de teroriști radicali (a se citi: mujahedini) a statului și națiunii", a spus Nukman.

Între timp, experții de tehnologia informației, Onno W Purbo numit hacker (hackeri) au etica. Ei nu văd aspectul, rangul, poziția cu privire la orice persoană sau instituție.

"Când acest hacker a fost împușcat, prieteni hacker nu va fi frică de oricine devine adversarul său, la fel ca în joc", a spus el.
Ei au fost, a spus el, are capacitatea, idei și idei cu modele de atac, apărare, și criminalistică. Trei lucruri pe care trebuie să fie stăpânite de hacker.

"Fără a fi în măsură să atace, nu ar fi putut supraviețui. În mod similar criminalistica. Ca lumea reală este nevoie să știi când să atace, atunci când pentru a apăra și când să efectueze o anchetă ", a spus el. [GA / Sindo]

Notă:
Oamenilor nu le place țara numit Khilafah / Statul Islamic Islamic (IS) ambele guverne, organizații internaționale, informații, armatele arabe, cât și actualul diplomatice și mass-media, chiar mai multe Sheikh; rubrica o modalitate de a elimina acest stat islamic.

Oamenii, de asemenea, de mirare despre puterea statului islamic. Cum islamică de stat capabil de realizare de mare și a devenit inamicul comun a lumii; toate lupta? Fără îndoială că este puterea lui Allah!

Nu a existat niciodată o singură țară, care este defalcate în funcție de Acordul Sykes-Picot, ar putea realiza ceea ce a fost realizat de statul islamic. Chiar înainte de statul islamic a fost recunoscut de nimeni. Deci, nu cred că de glorie a fost beat și a asculta melodia. Deoarece adevărata glorie și martiriul este o sabie.

Imaginați-vă statul islamic este ceva care favorizează în poziție verticală, ce crezi că dacă există de fapt, pe acest pământ?

Îi cerem lui Dumnezeu pentru a proteja Mujahideen a Khilafah / Statul Islamic Islamic (IS) și asistentul Ansar-Ansar, și de a crește puterea și controlul lor.

"Ei sunt dispuși să stingă lumina (de religie) lui Allah cu gurile lor (afirmațiile) lor, și Dumnezeu nu dorește altele decât perfect lumina Lui, deși necredincioși îl urăsc." [QS. La-Tawbah [9]: 32]
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Niciun comentariu: