sâmbătă, 29 septembrie 2012

Bucuresti

Bucurestiul redevine capitala OCULTEI MONDIALE. Mugur Isarescu organizeaza Adunarea Generala a Clubului de la Roma

autor: FrontPress 29.09.2012
În perioada 30 septembrie – 2 octombrie, Banca Naţională a României şi Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma (ARCoR) organizează, la Bucureşti, Adunarea Generală a Clubului de la Roma – 2012, una dintre cele mai controversate şi contestate grupări oculte internaţionale.
Această reuniune la vârf vine în siajul altor reuniuni sau vizite “de top” ale liderilor masoneriei internaţionale la Bucureşti: întâlnirea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale din Bucureşti, 15-17 octombrie 2010, şi, în octombrie 2011, vizita preşedintelui Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, liderul celui mai influent şi select club din lume, care, anul trecut, a sosit în capitala României pentru a ţine un discurs la conferinţa cu titlul “Uniunea Europeană, după criza datoriilor suverane”.
Programul Clubului de la Roma se va desfăşura după cum urmează:
Luni, 1 octombrie, ora 15.30, la sediul Băncii Naţionale a României, se va susţine o conferinţă de presă ce va fi prezidată de Mugur Isărescu. Participarea la lucrările conferinţei se va face pe bază de invitaţie.
Marţi, 2 octombrie, se va organiza conferinţa internaţională cu tema “The Power of the Mind” în cadrul căreia va fi marcată cea de-a 40-a aniversare a primului raport al Clubului de la Roma, intitulat “Limits to Growth”, raport care a iniţiat o dezbatere despre umanitate şi natură.
În cadrul conferinţei vor fi prezentate, de autorii lor, următoarele rapoarte: “Limits to Growth”, de Dennis Meadows; “2052 – a Global Forecast for the Next Forty Years”, de Jorgen Randers; „Bankrupting Nature”, de Anders Wijkman; “Factor Five”, de Ernst Ulrich von Weizsacker; “No Limits to Learning”, de Mircea Malita.
Mugur Isărescu, preşedintele ARCoR, va prezenta perspectivele sistemului bancar internaţional, informează Antena 3. Ionel Haiduc, preşedinte al Academiei Române, academician Mircea Malita si Richard Ernst, laureat al Premiului Nobel, vor discuta despre rolul învăţării şi educaţiei pentru viitorul nostru, domenii în care, în mod tradiţional, Asociaţia Română a Clubului de la Roma a pus un accent deosebit.
Fondat în 1968, Clubul de la Roma este o denumire simbolică pentru o organizație al cărei scop oficial este să supună atenției întregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei. Clubul de la Roma este compus din oameni de știință, economiști, oameni de afaceri, înalți funcționari publici, actuali şi foşti șefi de stat de pe toate cele cinci continente. Asociaţia ocultă este alcătuită din aproximativ 100 de membri, cărora li se adaugă reprezentanţi a peste 30 de asociaţii naţionale şi regionale din peste 50 de ţări. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu: