joi, 14 iulie 2011

Turismul de cacat al lui UDREA


“Turismul medical se va ridica la 500 de milioane de euro în 2015″, a declarat, joi, ministrul dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, la evenimentul de semnare a protocolului de colaborare interinstituţională pentru promovarea şi dezvoltarea turismului medical.CACAT !
In Harghita, la PRAID, Udrea a taiat panglica in decembrie 2010 la un complex balnear care SI ACUM STA NEFOLOSIT, BANII ,TREI MILIOANE EURO AU FOST ARUNCATI DE POMANA, intr-un contract clientelar.Iata stirea de atunci:
Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a inaugurat la Praid un complex balnear in valoare de 3 milioane de euro, finantat in proportie de 90% din fondurile ministerului.
‘Aproximativ 3 milioane de euro ar fi investitia. Am achitat toate datoriile pana la sfarsitul anului dintre cele care erau convenite prin contract. Cred ca este o investitie care va creste mult si comunitatea, dar va creste mult si importanta (zonei -n.r.). Aveti mina de sare de la Praid pe care dorim sa o punem in valoare aici si credem ca in acest frumos peisaj natural daca exista aceste posibilitati de agrement va fi o atractie mai mare pentru turisti si va avea un succes si mai mare la turismul de sanatate, la turismul balnear’, a declarat Elena Udrea.
Ministrul a aratat ca incetul cu incetul incep sa se vada rezultatele strategiei de investitii pe care a gandit-o, in sensul ca proiectele de investitii sunt realizate unul cate unul ”si in felul acesta avem si noi multumirea ca se intampla ceva in urma noastra’. CACAT !
Previzualizaţi

2 comentarii:

sportfogadás spunea...

Poza care ati postst-o este un pic cam dur, desi nu sunt un fan al PDL-ui.

Odorica spunea...

Da, asa este dar am preluat-o cu tot cu articol. Numai bine, Odorica