marți, 5 aprilie 2011

Elena Udrea, biografia unei tiganci ajunsa MINISTRU

ELENA UDREA-biografia aventuroasa a unei tiganci ajunsa MINISTRU     

http://eudrea.files.wordpress.com/2010/05/elena-udrea-27.jpg
Widget3
“Elena Udrea(pe 26 dec.37 de ani) e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de fie-sa. Şoferul se numea Dumitru-nea Mitica (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea originar din Pietrosu. Într-o zi, acesta a făcut o cursă lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (nascuta in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena Gabriela.
Faptul ca este tiganca (lucru ascuns de ea) a fost recunoscut de Madalin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, ca: “Ma abtin, pentru ca Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau sa spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rroma.
Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucata cand ramanea fara bani. Casatorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a tinut in batatura (Ioniţă, Paraschiva, Garofa şi Gheorghe) iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costică, Pavel, Viorica şi Maria, viitoare mama a Elenei). Familia Udrea a locuit în Plescoi, apoi in gazdă la Buzău incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS; soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci cînd Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia
s-a mutat la o altă adresă in Buzau. În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992), fata a început să “produca” bani, devenind, efectiv, prostituată. În mod
concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău. “Tanti” Petruţa îi făcea “lipeala” şi cu clienţi din Bucureşti, unde “eleva” Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă. La şcoală, Elena Udrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi – la Buzău, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea,tigan, zis Cantoneru), unde acesta avea o casa si ceva teren. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu,actualul ministru al Justitiei care, şi el, venea, în timpul verii, la bunicii sai care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că ,Predoiu i-a tras-o de fata mare), ulterior, “împerecherea” stînd la baza ascensiunii politice a “independentului” Predoiu.In politica a bagat-o Virgil Magureanu,care,dupa ce a testat-o, i-a dat-o lui Cozmin Gusa(pe atunci,secretar general PSD) ca “asistenta”,apoi s-a dus la liberali,consilier la primaria capitalei,termina “dreptul” la f.f., avanseaza din”pat in pat”pe toate planurile, se marita cu Cocos ca “acoperire”(acesta ii cunoaste “talentele ascunse” in a promova),pleaca la partidul Democrat, si, cu sprijinul “dezinteresat”al lui Basescu ajunge ministru in toate guvernele Boc.Vom mai auzi de ea deoarece, desi s-a cam ofilit,mai trezeste inca mari pasiuni.
(sursa:www.301.ro)
http://mercenarul.weblog.ro/
http://dariaion.blogspot.com/

32 de comentarii:

Teodora spunea...

Mârşav, mârşav, asa sunteti, sa va fie rusine!Aprobă, "autorule"!

emanuel spunea...

- in 1997 Elena Udrea - presta contra cost '' sex oral '' cu ofiterii MApN , ce se aflau la diferite cursuri in Bucuresti, pe care ai racola de la Casa Amatei - romanii sunt tampiti daca o voteaza pentru presedintie ... macar eu o sa fiu fericit ca mi-a supt ( penisul )...presedintele tarii ...daca va fi ea ...

Odorica spunea...

Esti cel mai tare:)))

Anonim spunea...

Cand pisica nu ajunge la branza
zice ca pute

Odorica spunea...

Asa este:)

Dan spunea...

Băi ofiţer MApN cu scula suptă de Udrea, o să înveţi vreodată să scrii corect?!?! Halal cadru cu multă şcoală ce te dai, tablagiule.

Anonim spunea...

chiar daca ar fi tiganca , chiar daca are rude asa cum ati descris, nimic nu va indreptateste [ moral, vorbind ] sa o atacati pentru aceste motive . un om este raspunzator doar pentru faptele sale [dovedite]

Odorica spunea...

Este un articol preluat.

Anonim spunea...

DANE ESTI GELOS CA NU AI SUPTO SI TU?,TE DOARE-N GAT DE SCULA LUI EMANUEL.

Anonim spunea...

DIVERSIUNE IN TOATA REGULA !!!! MADE IN ROMANIA !

Anonim spunea...

Sa va fie rusine pentru ce postati ! Daca ati avea curajul v~ati da numele real pe FB ,asa ca este o diversiune ordinara si va este ciuda ca nu o sa puteti ajunge niciodata la nivelul ei !

Unknown spunea...

Ha ha ha , nu ma interesează cine a scris sau ce a scris , dar nu inteleg de sariti sa o aparati......nu a facut nimic pentru voi , din contra o doare la pantofiori de voi.....patetici

Anonim spunea...

Chiar daca e o zdreamta, tu nu esti decât o laba trista daca te lauzi cu o clanța.

Anonim spunea...

CURVELE SI HOTII OAMENI ANALFABETI SI REPETENTI CU DIPLOME FALSE NE CONDUC!RUSINE SA NE FIE CA STAM SA NE CONDUCA TIRFE SI HOTI!

Anonim spunea...

CINE O AP[ARA E CA EA !

Anonim spunea...

Bai baieti si fete, de ce sunteti rai ,, simplu si la subiect, FACE-TI SI VOI CE A FACUT EA SI AJUNGE-TI DEPARTE,,

Anonim spunea...

Oare aceasta e realitatea tineretii lui Elena?

Anonim spunea...

Vezi ca ai pus liniuta gresit.....

Anonim spunea...

bine cati dai tu numele

Anonim spunea...

LA CARE NIVEL DE IMPUTATA .DE CURVA,SAU DE CORUPTA?

Anonim spunea...

Se vede că părinții tăi au fost debili, ca rezultat a bețiilor părinților, adică a buneilor tăi

VANDICI RODICA spunea...

TIPUL ASTA DE FEMEI, AU STIUT MEREU UNDE SA-SI ASEZE CURUL. ELE NICIODATA NU SI-AU F... NOROCUL CI NUMAI CURUL. ASA ESTE PESTE TOT. UDROAICA NU E UN CAZ IZOLAT NICI SPECIAL. E MAI USOR CU CURUL DECAT CU CREIERUL.

Anonim spunea...

Biografia completă: Elena Udrea - ţigancă prostituată


http://www.cotidianul.ro/amanunte-de-sub-si-de-langa-fusta-doamnei-elena-udrea-149468/

SANDA MORAR spunea...

eu cred ca este adevarat !

IOAN spunea...

A fost deșteaptă iar noi care am votato niște proști acum o putem critica pînă ni se sucește gura la ceafă de geaba ș-a făcut treaba cu noi nu numai ea tot PDL-ul și acum sărim de cur în sus.Bine-am face să fim mai atenți cînd și pe cine punem pe listele candidaților că după aceea nu mai avem ce face.Bine-ar fii ca în fruntea partidelor să fie puși oameni cu coloană vertebrală și care nu au nimic cu, corupția și atunci putem trage nădejde că v-a fi bine în această țară.

Anonim spunea...

daca este adevarat,atunci halal politica , ar trebui , toate pitipoancele sa candideze , ca cine stie? si asa mai trec 25, 50, 100 de ani si raminem tot in sec. XVIIII,buna treaba , nu stiu cind se va trezi poporul asta .

Lucian Bucur spunea...

Se stie destul de bine cine este tigancusa , o prostituata care din frageda copilarie sa jucat cu penisul , asta din cauza lipsei de banii , pvarinti nu aveau bani de chirie dar de jucarii ..!Cei de la C.N.S.S. - MIRCEA DINESCU va poate spune cu adevarat cum a putut ALBII DOSARELE tuturor MAFIOTILOR BASISTI ..! De ce nimeni nu se intereseaza cum a devenit acest SCRIZOFRENIC ..MILIARDAR..? O ancheta mai amanuntita nu strica ..SERVICIILE si ele implicate stiu destul de bine ..!

Anonim spunea...

daca acest 'journalist-blogger' avea curajul sa spuna toate astea cind elena udrea era ministru sau in top si cind noi aveam nevoie de informatiile astea, mai avea vreo importanta..asa..acum este o informative redundanta fara valoare..chiar lipsita de barbatie..

Anonim spunea...

Măi papagalilor care o apărați pe hoașca aia nu mai faceți spume degeaba...totul e real iar faptele codoașei sunt greu de dovedit căci a lucrat prin fraieri ca voi, alde linge blide, care i-au făcut jocul din diverse motive , mai ales din teamă față de tăticul ei...știți voi care, asta dacă nu sunteți prea proști...

Anonim spunea...

Nu cred! Lehamite imi este de ăștia care tot arunca cu balegar sau noroi .Ce repede descoperă romanii, vietile altora!!! Cât de lejer stiu sa uimească!

Anonim spunea...

Da-ti exemple de cineva din tara asta care e mai bun! Pe toti ii descoperiți voi! Dar voi ăștia care nu aveti încă functii importante , sunteti mai curați, mai buni? Rusine ....needucatilor si pupincuristilor

Odorica spunea...

Fara raspuns....