marți, 5 aprilie 2011

Elena Udrea, biografia unei tiganci ajunsa MINISTRU

ELENA UDREA-biografia aventuroasa a unei tiganci ajunsa MINISTRU     

http://eudrea.files.wordpress.com/2010/05/elena-udrea-27.jpg
Widget3
“Elena Udrea(pe 26 dec.37 de ani) e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de fie-sa. Şoferul se numea Dumitru-nea Mitica (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea originar din Pietrosu. Într-o zi, acesta a făcut o cursă lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (nascuta in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena Gabriela.
Faptul ca este tiganca (lucru ascuns de ea) a fost recunoscut de Madalin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, ca: “Ma abtin, pentru ca Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau sa spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rroma.
Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucata cand ramanea fara bani. Casatorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a tinut in batatura (Ioniţă, Paraschiva, Garofa şi Gheorghe) iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costică, Pavel, Viorica şi Maria, viitoare mama a Elenei). Familia Udrea a locuit în Plescoi, apoi in gazdă la Buzău incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS; soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci cînd Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia
s-a mutat la o altă adresă in Buzau. În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992), fata a început să “produca” bani, devenind, efectiv, prostituată. În mod
concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău. “Tanti” Petruţa îi făcea “lipeala” şi cu clienţi din Bucureşti, unde “eleva” Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă. La şcoală, Elena Udrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi – la Buzău, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea,tigan, zis Cantoneru), unde acesta avea o casa si ceva teren. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu,actualul ministru al Justitiei care, şi el, venea, în timpul verii, la bunicii sai care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că ,Predoiu i-a tras-o de fata mare), ulterior, “împerecherea” stînd la baza ascensiunii politice a “independentului” Predoiu.In politica a bagat-o Virgil Magureanu,care,dupa ce a testat-o, i-a dat-o lui Cozmin Gusa(pe atunci,secretar general PSD) ca “asistenta”,apoi s-a dus la liberali,consilier la primaria capitalei,termina “dreptul” la f.f., avanseaza din”pat in pat”pe toate planurile, se marita cu Cocos ca “acoperire”(acesta ii cunoaste “talentele ascunse” in a promova),pleaca la partidul Democrat, si, cu sprijinul “dezinteresat”al lui Basescu ajunge ministru in toate guvernele Boc.Vom mai auzi de ea deoarece, desi s-a cam ofilit,mai trezeste inca mari pasiuni.
(sursa:www.301.ro)
http://mercenarul.weblog.ro/
http://dariaion.blogspot.com/

63 de comentarii:

Teodora spunea...

Mârşav, mârşav, asa sunteti, sa va fie rusine!Aprobă, "autorule"!

emanuel spunea...

- in 1997 Elena Udrea - presta contra cost '' sex oral '' cu ofiterii MApN , ce se aflau la diferite cursuri in Bucuresti, pe care ai racola de la Casa Amatei - romanii sunt tampiti daca o voteaza pentru presedintie ... macar eu o sa fiu fericit ca mi-a supt ( penisul )...presedintele tarii ...daca va fi ea ...

Odorica spunea...

Esti cel mai tare:)))

Anonim spunea...

Cand pisica nu ajunge la branza
zice ca pute

Odorica spunea...

Asa este:)

Dan spunea...

Băi ofiţer MApN cu scula suptă de Udrea, o să înveţi vreodată să scrii corect?!?! Halal cadru cu multă şcoală ce te dai, tablagiule.

Anonim spunea...

chiar daca ar fi tiganca , chiar daca are rude asa cum ati descris, nimic nu va indreptateste [ moral, vorbind ] sa o atacati pentru aceste motive . un om este raspunzator doar pentru faptele sale [dovedite]

Odorica spunea...

Este un articol preluat.

Anonim spunea...

DANE ESTI GELOS CA NU AI SUPTO SI TU?,TE DOARE-N GAT DE SCULA LUI EMANUEL.

Anonim spunea...

DIVERSIUNE IN TOATA REGULA !!!! MADE IN ROMANIA !

Anonim spunea...

Sa va fie rusine pentru ce postati ! Daca ati avea curajul v~ati da numele real pe FB ,asa ca este o diversiune ordinara si va este ciuda ca nu o sa puteti ajunge niciodata la nivelul ei !

Unknown spunea...

Ha ha ha , nu ma interesează cine a scris sau ce a scris , dar nu inteleg de sariti sa o aparati......nu a facut nimic pentru voi , din contra o doare la pantofiori de voi.....patetici

Anonim spunea...

Chiar daca e o zdreamta, tu nu esti decât o laba trista daca te lauzi cu o clanța.

Anonim spunea...

CURVELE SI HOTII OAMENI ANALFABETI SI REPETENTI CU DIPLOME FALSE NE CONDUC!RUSINE SA NE FIE CA STAM SA NE CONDUCA TIRFE SI HOTI!

Anonim spunea...

CINE O AP[ARA E CA EA !

Anonim spunea...

Bai baieti si fete, de ce sunteti rai ,, simplu si la subiect, FACE-TI SI VOI CE A FACUT EA SI AJUNGE-TI DEPARTE,,

Anonim spunea...

Oare aceasta e realitatea tineretii lui Elena?

Anonim spunea...

Vezi ca ai pus liniuta gresit.....

Anonim spunea...

bine cati dai tu numele

Anonim spunea...

LA CARE NIVEL DE IMPUTATA .DE CURVA,SAU DE CORUPTA?

Anonim spunea...

Se vede că părinții tăi au fost debili, ca rezultat a bețiilor părinților, adică a buneilor tăi

VANDICI RODICA spunea...

TIPUL ASTA DE FEMEI, AU STIUT MEREU UNDE SA-SI ASEZE CURUL. ELE NICIODATA NU SI-AU F... NOROCUL CI NUMAI CURUL. ASA ESTE PESTE TOT. UDROAICA NU E UN CAZ IZOLAT NICI SPECIAL. E MAI USOR CU CURUL DECAT CU CREIERUL.

Anonim spunea...

Biografia completă: Elena Udrea - ţigancă prostituată


http://www.cotidianul.ro/amanunte-de-sub-si-de-langa-fusta-doamnei-elena-udrea-149468/

SANDA MORAR spunea...

eu cred ca este adevarat !

IOAN spunea...

A fost deșteaptă iar noi care am votato niște proști acum o putem critica pînă ni se sucește gura la ceafă de geaba ș-a făcut treaba cu noi nu numai ea tot PDL-ul și acum sărim de cur în sus.Bine-am face să fim mai atenți cînd și pe cine punem pe listele candidaților că după aceea nu mai avem ce face.Bine-ar fii ca în fruntea partidelor să fie puși oameni cu coloană vertebrală și care nu au nimic cu, corupția și atunci putem trage nădejde că v-a fi bine în această țară.

Anonim spunea...

daca este adevarat,atunci halal politica , ar trebui , toate pitipoancele sa candideze , ca cine stie? si asa mai trec 25, 50, 100 de ani si raminem tot in sec. XVIIII,buna treaba , nu stiu cind se va trezi poporul asta .

Lucian Bucur spunea...

Se stie destul de bine cine este tigancusa , o prostituata care din frageda copilarie sa jucat cu penisul , asta din cauza lipsei de banii , pvarinti nu aveau bani de chirie dar de jucarii ..!Cei de la C.N.S.S. - MIRCEA DINESCU va poate spune cu adevarat cum a putut ALBII DOSARELE tuturor MAFIOTILOR BASISTI ..! De ce nimeni nu se intereseaza cum a devenit acest SCRIZOFRENIC ..MILIARDAR..? O ancheta mai amanuntita nu strica ..SERVICIILE si ele implicate stiu destul de bine ..!

Anonim spunea...

daca acest 'journalist-blogger' avea curajul sa spuna toate astea cind elena udrea era ministru sau in top si cind noi aveam nevoie de informatiile astea, mai avea vreo importanta..asa..acum este o informative redundanta fara valoare..chiar lipsita de barbatie..

Anonim spunea...

Măi papagalilor care o apărați pe hoașca aia nu mai faceți spume degeaba...totul e real iar faptele codoașei sunt greu de dovedit căci a lucrat prin fraieri ca voi, alde linge blide, care i-au făcut jocul din diverse motive , mai ales din teamă față de tăticul ei...știți voi care, asta dacă nu sunteți prea proști...

Anonim spunea...

Nu cred! Lehamite imi este de ăștia care tot arunca cu balegar sau noroi .Ce repede descoperă romanii, vietile altora!!! Cât de lejer stiu sa uimească!

Anonim spunea...

Da-ti exemple de cineva din tara asta care e mai bun! Pe toti ii descoperiți voi! Dar voi ăștia care nu aveti încă functii importante , sunteti mai curați, mai buni? Rusine ....needucatilor si pupincuristilor

Odorica spunea...

Fara raspuns....

Unknown spunea...

La fiecare senator, deputat, ministru, apreciez sa se dea toate datele pentru ca sunt persoane publice și votanții trebuie și o spun în termeni imperativi, sa cunoască cu cine votează, pe cine aleg. Dacă era o anonima, fără aspirații la viață publica, găseam îndreptățită acuzarea ca i s-a violat "intimitatea" așa însă NU.

Unknown spunea...

La fiecare senator, deputat, ministru, apreciez sa se dea toate datele pentru ca sunt persoane publice și votanții trebuie și o spun în termeni imperativi, sa cunoască cu cine votează, pe cine aleg. Dacă era o anonima, fără aspirații la viață publica, găseam îndreptățită acuzarea ca i s-a violat "intimitatea" așa însă NU.

Odorica spunea...

DACA S-AR DA TOATE DATELE PUBLIC, PE CINE VOM MAI ALEGE NOI ????

Unknown spunea...

Noi voyanti nu punem pe liste...noi votam. Atentia noastra e sa vedem ce votam. Numai ca vedeti cum e cu voturile unui partid. Daca e cap de lista are sanse mari de a intra in Parlament. S-a renuntat la voturile Uninominale. Asa ca ??? ce facem ???Ar trebui ca Presedinti de Partide sa aiba grija cand aleg candidati pentru liste. Dar dupa cum si acestia sunt compromiti ce faci..???Eu am hotarat PSD,PNL,ALDE,.UDMR PMP pentru m,ine sunt total compromise. Au trecut 30 de anio ....si ce-au facut. O sa-mi aleg un partid...sa vedem...nu sunt decis inca.

Odorica spunea...

Poate spun vorbe mari. Dar cred ca ne trebuie o pauza impusa de o lovitura de stat militara si dupa un timp mai mare sau mai mic in functie de derularea evenimentelor, sa se reia totul de la 0 dupa salubrizarea persoanbelor interesate de a face parte dintre alesi. Sa fie in primul rand patrioti adevarati si apoi capabili in economie si justitie. Dar pana acolo este mult si depinde de noi sa schimbam dupa o pauza, sleahta asta de banditi. O seara frumoasa, Odorica

Ioan Flucus spunea...

Inainte de 2008 chema toti romanii care trebuiau sa mearga la munca in strainatate la Mina Minovici unde avea spatiu inchiriat cu suma de 2.400.000 lei pentru asazise analize formale inventate de Udrea care impreuna cu Cocos erau actionari majoritari la Elias si numai dupa aceea dadea contractele.Erau chemati pana la Bucuresti amarati din toata tara.Udrea facea cam 1.000.000.000 lei/zi din aceasta.La sosirea la Mina Minovici dimineata oamenii erau strigati si li se lua invitatia cu suma (dovada).Multi ani au furat in felul acesta.Am facut demersuri in recuperarea banilor furati si mi.au cerut dovada care bineanteles o luau ei la prezentare.Dupa plata banilor dadea un bon mic fiscal de la o casa de marcat pe care nu scria decat suma nu si pentru ce a luat banii.

LeRoMaN spunea...

Azi am sa postez ceva aparte:
Eu aveam 12 ani si 9 luni, atunci in noptile acelea, am stiut ca este ceva necinstit si incorect mod-ul in care se petrece tot-ul, in cateva zile au executat doi oameni nevinovati la televizor si inca cati altii pe ascuns la lovitura din Decembrie '89. De la Lazlo Tokes si actiunea sa sustinuta de cativa enoriasi protestantii si reformantii, au protestat si reformat, cititi mai departe ce s-a intamplat. Mentionez ca Textu-l urmator de la titlu-l Scrisoare de Decembrie, in plus ce e in ghilimele doar, este preluat si subsemnez ca este adevarat ce se spune in el, va poate afecta emotional cu adevarat:

Scrisoare de decembrie:
...
"Dragul meu, au trecut 29 de ani.
Mai multi decat aveai tu cand ai plecat dimineata de acasa, ca sa te lupti “pentru libertate si fericire”. Astazi, acum 29 de ani ai iesit pe usa. Nu te-ai mai intors, te-a omorat un glont razlet.
Mie mi-au zis ca sunt mama de erou; dar eu as fi vrut sa fiu mama de baiat in viata.
Dragul meu, am ramas singura. Au plecat toti de langa mine. Unii au murit, restul au plecat din tara. Eu le-am zis ca tu ai murit in acel decembrie si pentru libertatea si fericirea lor. Dar ei au zis ca nu se simt nici liberi si nici fericiti, asa ca au plecat.
Toti copiii cu care te jucai in fata blocului au crescut, s-au facut oameni mari si au plecat si ei. Nu mai am pe nimeni cu care sa vorbesc despre tine.
De parca nici n-ai fi fost vreodata…
Dragul meu, iubita ta de atunci, din decembrie, s-a casatorit si a plecat si ea. M-a sunat acum vreo douazeci de ani, ca e in America, are trei copii si e fericita.
Eu nu am decat o geaca subtire de fas, cu care ai plecat. Era alba si curata, dar ei mi-au dat-o rosie inapoi. Si murdara de pamant...
La inceput, ma uitam la televizor, dar nu vedeam decat cum s-au pus toti pe furat si pe distrus tara pentru care ai murit tu. Asa ca nu m-am mai uitat, ca ma durea, dragul meu.
Ce putere am eu impotriva talharilor? Toata puterea mea intreaga erai tu, dragul meu...
In ultimii ani, am deschis televizorul doar la final de decembrie; ca mereu povesteste de tine si de ceilalti care au iesit pe strazi “pentru libertate si fericire”. Uneori te arata si pe tine in poze. Ma uit si plang, dragul meu.
Au trecut 29 de ani si iarasi e decembrie. Am deschis astazi televizorul.
Dar nu mai zic nimic de tine. Zic doar ca astia care au distrus tara de cand ai murit tu isi dau o lege ca sa scape.
Dragul meu, daca tu ai fi stiut, in dimineata aia rece de decembrie, ca pleci sa te intalnesti cu glontul, ca sa poata fura ei 30 de ani si apoi sa scape nevinovati, mi-ai mai fi spus ca mergi sa lupti “pentru libertate si fericire”?
Dragul meu, mai bine stateai acasa…
Mai bine incuiam si aruncam cheia pe geam.
Inchid televizorul si ma pregatesc sa mor. Si dupa ce eu n-oi mai fi, nimeni nu-si va mai aminti de tine si de dimineata aceea de decembrie.
De parca nici n-ai fi fost… dragul meu…"
CITITI IN CONTINUARE VA ROG:
-LACRIMAND VA SPUN MAMA, SUNT AICI SI TRAIESC CU TOATE CA NU MA CREZI, TREBUIE SA AI CREDINTA CA CE-TI SPUN IN CONTINUARE, ESTE ADEVARAT ACUM CA SI ATUNCI.
CONTINUI SA SPUN CA:
-MULTUMESC MAMA, O EROINA CU ADEVARAT SI BAIAT-UL TAU DRAG, NU VA MURII NICIODATA, PENTRU CA ESTE SI RAMANE UN EROU PE VECI. EU SUNT ACUM IN VIATA, SCRIINDUTI CU LACRIMI PE FATA SI-TI SUNT BAIATU DRAG, UN EROU DE CARE NU MA VOI LASA, NICI DUPA MOARTEA MEA. AM SALVAT EUROPA SI TE INCLUD PE TINE ACUMA, AICI IN MOTIVATIA MEA CU TOATE CA NU TE CUNOSC PERSONAL, DAR PE LANGA NEPOTEL-UL MEU CARE ESTE SI NEPOTEL-UL TAU PENTRU CA SI ASA NU ARE TATA, MACAR SA AIBE DOUA MAME, MAMA Mare veti fi DUMNEAVOASTRA. VORBIND DE MAME MAI STIU O MAMA EROINA, EA EROINA MEA MAMA O CHEAMA ANA, ESTE SORA DUMNEAVOASTA DE SUFLET SI TOTI CEI DRAGI, AI NOSTRI COPII ROMANI AI ROMANIEI, FRATI, SURORI, MAMA, TATA, BUNIC, BUNICA, UNCHI SI MATUSI, NEPOATE SI NEPOTI PE CARE EU II CUNOSC, VA SUNT O FAMILIE.
Multumesc anticipat, pentru intelegerea acordata.
Ciprian Viorel Pacurar

LeRoMaN spunea...

Iliescu cu ceata sa de tigani, au distrus si continua sa distruga ROMANIA.

Anonim spunea...

Sunteti niste ratați voi toti cei ce scrieti aceste răutăți (de altfel ca toti românii jigodii si oameni fără caracter)pt voi toate femeile frumoase sunt curve sau țigănci...atunci când nu se poate ajunge struguri da i dracu ca s acrii !RUSINE SA VA FIE!!!!

Unknown spunea...

mi-ar fi rusine > sa-mi arat ATATA DE INVERSUNAT >ANISEMITISMUL <> baaaaaaaaaaaaa voi care scrieti BALARII ...

Unknown spunea...

aprobare ... ?!? hi..hi.. SI LASI...SI MISOGINI !! iI MERG NEURONII <> LUI ELENA!!! ... SI STIU ..hai puteti sa ma contraziceti .. in liceu SPALA covoarele la vecini > ca sa poata merge la scoala ... si sa se imbrace ... MUNCEA !! mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ce va mai mananca PISMA ... HI..HI... Tata de la 10 ani ma invatat :: NICIODATA SA NU BLAMEZI pitiile > ca fac placere *barbatiilor *>> si uite na :: ZISII barbati >cand NU AJUNG LA STRUGURI > SUNT ACRI.. =VOI !!! NU aveti curajul sa-mi postati comentariul .. ca de ... 95% din rumanii mei sunt LASI !!!

Anonim spunea...

Care nivel? Ala de infractoare ordinara, de furt din avutia nationala, de panarama, de semidocta etc.

Eliade spunea...

Am tot incercat sa vad cine esti da' n-au reusit sa-ti aflu numele sau sa-ti vad poaza, m-ar interesa deoarece vreau sa i-au legatura cu ma-ta , poate ea e de vina ca tu esti prost/proasta, ti-a dat sa sugi de la tac-tu :))))) N-am nimic cu Elena Udrea, m-a deranjat doar rasismul tau idiot, comunist imputit ce esti :)))))

Eliade spunea...

Trebuie sa aprobi tu comentariile bah uistule ? :)))))))))

Anonim spunea...

Emanuel nu are nici o vina , parintii lui erau frati !

Anonim spunea...

BRAVO ție

Remus Ortan spunea...

Indiferent ce trecut a avut ea sau ceilalti ministrii intre anii 2008-2012 putem vorbi despre o criza economica, o criza care a ingropat Gercia, Spania, Italia; tari care nu au o iarna gen Romania unde in capitala activau 400 de utilaje pt dezapezire. Indiferent ce s-a vazut la stiri despre guvernul Boc eu cred ca a tinut piept cu economia in plina criza. Cat despre Elena ce sa zic, turismul in Romania a crescut in comparatie cu declinul celor mai calduroase tari din Europa.

Anonim spunea...

bai pula anonim tu de ce nuti dai numele.

Anonim spunea...

Înseamnă că pentru a fura nici nu a făcut mare efort, e în sânge, iar voi astea "ce țineți lecții de morală" sunteți sau ați fost la fel de competitive dar, ați rămas doar cu palmaresul.

Anonim spunea...

Eu consider ca suntem indreptățiți sa atacăm aceasta mizerie de om mult mai infecta decât un WC public... Și asta pentru ca a furat de a rupt din bani publici după care a șters-o în tarile calde unde culmea mai face și pe victima...

Odorica spunea...

Trebuia atacata financiar, sa recuperam cat mai mult din bani!

Anonim spunea...

CE ai teodoroooo.santeti rude???

Odorica spunea...

Da, mama mea si mama ei au uscat rufele sub acelas soare.:)

Anonim spunea...

A fost desteapta si sustinuta de iubitul marinar ca sa ajunga sus si sa fure apoi sa plece din tara acolo unde e acum .Ce face o femeie cu curu nu fac 10 barbati .

Odorica spunea...

Foarte adevarat :)

Unknown spunea...

scoate linioarele din interiorul cuvintelor si e ok

Unknown spunea...

Bine zis

Unknown spunea...

Bine zis

Unknown spunea...

votat-o si va fi bine

Unknown spunea...

Sa ti fie rusine sa pui viata unei persoane pe internet,Nu oagrez ca cu mafiotul general au distrus tara Dar nu e corect sa fie doar numai ea pedepsită lotul de hot din ped e mult mai mare

Anonim spunea...

Ba du te dracu cu jidanii tai cu tot !
Cine pomeneste de voi aici ?